Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.04.2007.
  • Objavljen na Hrčku: 21.04.2008.

Sadržaj

Puni tekst

Sadržaj (str. 61-61)


Kazalo


Konačno prihvaćen novi zakon o hrani (str. 62-62)

Mirza Hadžiosmanović
Vijest


Tehnologija: Bijelo zlato - sol (str. 63-66)

Miroslav Kolovrat
Kratko priopćenje


Funkcija i primjena hidroklorida u mesnoj industriji (str. 70-73)

Klaus Theo Schnack
Ostalo


Pet jednostavnih rješenja za kontrolu širenja ptičje influence (str. 74-77)

Zlatko Janječić
Kratko priopćenje


Iz Hrvatske agencije za hranu (str. 82-83)

Sandra Bašić, Andrea Gross-Bošković
Kratko priopćenje


Odabrane stranice (str. 84-85)

Ivana Filipović
Ostalo


Znanstveno-stručni prilozi (str. 91-91)


Kazalo


Usporedba kakvoće strojno otkoštenog mesa peradi upotrebom različitih postupaka separacije (str. 92-95)

J. Nagy, L. Korimová, Z. Dičáková, P. Popelka, M. Pipová, L.' Lenhardt, I. Tomková
Izvorni znanstveni članak


Use of ELISA for detection of Trichinella spiralis during veterinary-sanitary inspection of meat of pigs (str. 96-103)

Josip Barić, Bela Njari, Albert Marinculić, Relja Beck
Izvorni znanstveni članak


Bioconservation in the production of dry fermented sausages (str. 103-109)

Nevijo Zdolec, Mirza Hadžiosmanović, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Ivana Filipović
Pregledni rad


Omamljivanje riba (str. 109-113)

Stunning of fish (str. 109-113)

Ivana Filipović, Lidija Kozačinski, Mirza Hadžiosmanović, Željka Cvrtila, Nevijo Zdolec, Krunoslav Bojanić
Stručni rad


Kakvoća janjećeg mesa (str. 114-120)

Quality of lamb meat (str. 114-120)

Željka Cvrtila, Lidija Kozačinski, Mirza Hadžiosmanović, Nevijo Zdolec, Ivana Filipović
Stručni rad


Prikaz iz literature (str. 120-121)

Ivana Filipović, Nevijo Zdolec
Recenzija, Prikaz slučaja


Posjeta: 31.026 *