Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 08.10.2020.
  • Objavljen na Hrčku: 15.10.2020.

Sadržaj

Puni tekst

Challenges Facing the Food Industry (str. 2-6)

Antun Jozinović, Đurđica Ačkar, Ante Lončarić, Veronika Barišić, Stela Jokić, Jurislav Babić, Borislav Miličević, Drago Šubarić
Pregledni rad


Onion Solid Waste as a Potential Source of Functional Food Ingredients (str. 7-13)

Aleksandra Vojvodić Cebin, Danijela Šeremet, Ana Mandura, Arijana Martinić, Draženka Komes
Pregledni rad


Macroalgae in the Food Industry – Opportunities and Challenges (str. 14-19)

Ana-Marija Cikoš, Rozelindra Čož-Rakovac, Drago Šubarić, Igor Jerković, Đurđica Ačkar, Stela Jokić
Pregledni rad


Application of 3D Food Printing in Food Industry Development (str. 20-23)

Tomislava Vukušić Pavičić, Zoran Herceg
Pregledni rad


Posjeta: 8.194 *