hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. IX No. 5, 2007.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. IX No. 5
Datum izdavanja: listopad 2007.

Objavljen na Hrčku: 8. 4. 2008.
Sadržaj Puni tekst
Sadržaj (str.243-243) hrvatskipdf 166 KB
Kazalo  
Usvojen "Higijenski paket" EU (str.244-245) hrvatskipdf 235 KB
Mirza Hadžiosmanović
Vijest
 
Biljna masnoća FE19 (str.245-248) hrvatskipdf 459 KB
Miroslav Kolovrat
Kratko priopćenje
 
Iz Hrvatske agencije za hranu (str.248-249) hrvatskipdf 198 KB
Ostalo  
Handtmann - vakuumske punilice za punjenje šunki (str.250-251) hrvatskipdf 228 KB
Ostalo  
Odabrane stranice: Rješavanje problema sigurnosti mesa (str.252-254) hrvatskipdf 324 KB
Nina Torti
Ostalo
 
I. regionalni seminar o HACCP sustavu u organizaciji Hrvatske agencije za hranu; Poruka za svjetski dan norma 14. listopada 2007. (str.255-257) hrvatskipdf 376 KB
Vijest  
Kratkoročno planiranje proizvodnje s potpuno integriranim sustavom planiranja procesa u CSB-system-u (str.258-259) hrvatskipdf 191 KB
Ostalo  
Koka d.d. primila nagradu za najboljeg brojlerskog proizvođača Istočne Europe u 2007. godini (str.259-259) hrvatskipdf 196 KB
Vijest  
Znanstveno-stručni prilozi (str.261-261) hrvatskipdf 142 KB
Kazalo  
Prevalencija i kontrola termotolerantnih Campylobacter spp. u svježem mesu peradi u Maroku (str.262-267)  
Prevalence and control of thermo-tolerant Campylobacter species in raw poultry meat in Morocco (str.262-267) engleskipdf 252 KB
Mustapha Jouahri, Abdeslam Asehraou, Hakim Karib, Abdelkader Hakkou, Meryem Touhami
Izvorni znanstveni članak
 
Razgradnja lipida mišićnog i masnog tkiva tijekom zrenja pršuta (str.267-273) hrvatskipdf 266 KB
Lipolysis in muscle and adipose tissues during the processing of dry-cured ham (str.267-273)  
Marina Krvavica, Jelena Đugum
Pregledni rad
 
Kakvoća smrznutog mesa peradi (str.273-281) hrvatskipdf 270 KB
Quality of frozen poultry meat (str.273-281)  
Miroslav Jagica, Nevijo Zdolec, Željka Cvrtila, Ivana FIlipović, Mirza Hadžiosmanović, Lidija Kozačinski
Pregledni rad
 
Arcobacter spp. (str.281-286) hrvatskipdf 242 KB
Arcobacter spp. (str.281-286)  
Ivana Filipović, Nevijo Zdolec, Andrea Benussi Skukan
Pregledni rad
 
Europski smeđi zec (Lepus europaeus Pallas) i njegov potencijal u prehrani ljudi - nekad i danas (str.286-291) hrvatskipdf 305 KB
European brown hare (Lepus europaeus Pallas) and its potential in human nutrition - before and nowadays (str.286-291)  
Dean Konjević
Stručni rad
 
Prikaz iz literature (str.291-291) hrvatskipdf 143 KB
Ivana Filipović
Recenzija, Prikaz
 
Posjeta: 11.878 *