Sadržaj |
Puni tekst |
Sadržaj
(str.243-243)
|
hrvatskipdf 166 KB
|
Kazalo
|
|
Usvojen "Higijenski paket" EU
(str.244-245)
|
hrvatskipdf 235 KB
|
Mirza Hadžiosmanović
Vijest
|
|
Biljna masnoća FE19
(str.245-248)
|
hrvatskipdf 459 KB
|
Miroslav Kolovrat
Kratko priopćenje
|
|
Iz Hrvatske agencije za hranu
(str.248-249)
|
hrvatskipdf 198 KB
|
Ostalo
|
|
Handtmann - vakuumske punilice za punjenje šunki
(str.250-251)
|
hrvatskipdf 228 KB
|
Ostalo
|
|
Odabrane stranice: Rješavanje problema sigurnosti mesa
(str.252-254)
|
hrvatskipdf 324 KB
|
Nina Torti
Ostalo
|
|
I. regionalni seminar o HACCP sustavu u organizaciji Hrvatske agencije za hranu; Poruka za svjetski dan norma 14. listopada 2007.
(str.255-257)
|
hrvatskipdf 376 KB
|
Vijest
|
|
Kratkoročno planiranje proizvodnje s potpuno integriranim sustavom planiranja procesa u CSB-system-u
(str.258-259)
|
hrvatskipdf 191 KB
|
Ostalo
|
|
Koka d.d. primila nagradu za najboljeg brojlerskog proizvođača Istočne Europe u 2007. godini
(str.259-259)
|
hrvatskipdf 196 KB
|
Vijest
|
|
Znanstveno-stručni prilozi
(str.261-261)
|
hrvatskipdf 142 KB
|
Kazalo
|
|
Prevalencija i kontrola termotolerantnih Campylobacter spp. u svježem mesu peradi u Maroku
(str.262-267)
|
|
Prevalence and control of thermo-tolerant Campylobacter species in raw poultry meat in Morocco
(str.262-267)
|
engleskipdf 252 KB
|
Mustapha Jouahri, Abdeslam Asehraou, Hakim Karib, Abdelkader Hakkou, Meryem Touhami
Izvorni znanstveni članak
|
|
Razgradnja lipida mišićnog i masnog tkiva tijekom zrenja pršuta
(str.267-273)
|
hrvatskipdf 266 KB
|
Lipolysis in muscle and adipose tissues during the processing of dry-cured ham
(str.267-273)
|
|
Marina Krvavica, Jelena Đugum
Pregledni rad
|
|
Kakvoća smrznutog mesa peradi
(str.273-281)
|
hrvatskipdf 270 KB
|
Quality of frozen poultry meat
(str.273-281)
|
|
Miroslav Jagica, Nevijo Zdolec, Željka Cvrtila, Ivana FIlipović, Mirza Hadžiosmanović, Lidija Kozačinski
Pregledni rad
|
|
Arcobacter spp.
(str.281-286)
|
hrvatskipdf 242 KB
|
Arcobacter spp.
(str.281-286)
|
|
Ivana Filipović, Nevijo Zdolec, Andrea Benussi Skukan
Pregledni rad
|
|
Europski smeđi zec (Lepus europaeus Pallas) i njegov potencijal u prehrani ljudi - nekad i danas
(str.286-291)
|
hrvatskipdf 305 KB
|
European brown hare (Lepus europaeus Pallas) and its potential in human nutrition - before and nowadays
(str.286-291)
|
|
Dean Konjević
Stručni rad
|
|
Prikaz iz literature
(str.291-291)
|
hrvatskipdf 143 KB
|
Ivana Filipović
Recenzija, Prikaz slučaja
|
|