Sadržaj |
Puni tekst |
Sadržaj
(str.289-289)
|
hrvatskipdf 258 KB
|
Kazalo
|
|
PONOVNO KLASIČNA SVINJSKA KUGA
(str.290-290)
|
hrvatskipdf 421 KB
|
Mirza Hadžiosmanović
Kratko priopćenje
|
|
Tehnologija: cimet
(str.291-294)
|
hrvatskipdf 677 KB
|
Miroslav Kolovrat
Ostalo
|
|
IZ HRVATSKE AGENCIJE ZA HRANU
(str.294-297)
|
hrvatskipdf 228 KB
|
Kratko priopćenje
|
|
Konfekcioniranje pršuta i pancete u obrtničkim i srednje velikim poduzećima
(str.298-299)
|
hrvatskipdf 300 KB
|
Ostalo
|
|
Stručni skup tvrtke Amak održan u Varaždinu 16. listopada
(str.300-303)
|
hrvatskipdf 403 KB
|
Sažetak sa skupa
|
|
ODABRANE STRANICE: 15.11.2007 EFSA započinje procjenu nanotehnologije
(str.306-308)
|
hrvatskipdf 385 KB
|
Ivana Filipović
Ostalo
|
|
Tečaj “Strengthening food safety systems in new and candidate member states of the European Union and in neighbour countries”
(str.309-309)
|
hrvatskipdf 176 KB
|
Nevijo Zdolec
Vijest
|
|
IZ LITERATURE I PRAKSE: KOKOŠ HRVATICA
(str.312-315)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Zlatko Janječić
Ostalo
|
|
ZNANSTVENO STRUČNI PRILOZI
(str.317-317)
|
hrvatskipdf 252 KB
|
Kazalo
|
|
Fermentirane kobasice proizvedene u domaćinstvu - mikrobiološka kakvoća
(str.318-324)
|
hrvatskipdf 426 KB
|
HOME-MADE FERMENTED SAUSAGES - MICROBIOLOGICAL QUALITY
(str.318-324)
|
|
Nevijo Zdolec, Mirza Hadžiosmanović, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Ivana Filipović, Kristina Leskovar, N. Vragović, Dank Budimir
Izvorni znanstveni članak
|
|
Fenotipske karakteristike kemijskog sastava m. longissimus dorsi u simentalskih bikova u Hrvatskoj
(str.324-328)
|
|
Phenotypic characteristics of chemical composition of m. longissimus dorsi in Croatian Simmental bulls
(str.324-328)
|
engleskipdf 374 KB
|
Igor Štoković, Ivo Karadjole, Dubravka Križanović, Anamaria Ekert Kabalin, Pero Božić
Izlaganje sa skupa
|
|
Pojava elemenata u tragovima u goveđem mesu
(str.328-331)
|
|
Occurrence of selected trace elements in cattle meat
(str.328-331)
|
engleskipdf 343 KB
|
Beáta Koréneková, Magdaléna Skalická, Pavel Naď, Marián Korének
Prethodno priopćenje
|
|
Kemijski sastav mesa mošusnih pataka (Cairina Moschata) iz ekstenzivnog uzgoja – preliminarni rezultati
(str.331-335)
|
hrvatskipdf 429 KB
|
The chemical composition of the meat of muscovy ducks (Cairina Moschata) from extensine type of rearing - preliminary results
(str.331-335)
|
|
Dean Konjević, Željka Cvrtila, Nevijo Zdolec, Lidija Kozačinski, Mirza Hadžiosmanović
Prethodno priopćenje
|
|
Masti u mesu svinja
(str.335-340)
|
hrvatskipdf 444 KB
|
Pork fats
(str.335-340)
|
|
Danijel Karolyi
Pregledni rad
|
|
Prikaz iz literature
(str.340-342)
|
hrvatskipdf 258 KB
|
Nevijo Zdolec
Recenzija, Prikaz slučaja
|
|