hrcak mascot   Srce   HID

Stočarstvo : Časopis za unapređenje stočarstva, Vol.59 No.4

Datum izdavanja: Listopad 2005.

Objavljen na Hrčku: 07.04.2006.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj arome citrus-komorača na dnevnu konzumaciju jabučne komine u hranidbi krava u suhostaju u sustavu "krava-tele" (str.243-252) hrvatskipdf 97 KB
The effect of citrus fennel aroma on the daily intake of apple pomace fed to dry cows in the cow-calf system (str.243-252)  
Mladen Knežević, Goran Perčulija, Krešimir Bošnjak, Marina Vranić, Josip Leto, Hrvoje Kutnjak
Izvorni znanstveni članak
 
Osvrt na hrvatsko peradarstvo u razdoblju od 2003.-2004. (str.253-269) hrvatskipdf 114 KB
Overview of Croatian poultry industry over the period 2003-2004 (str.253-269)  
Vladimir Savić, Mirta Balenović, Marija Dinarina Sablić, Gabrijela Krivec, Fani Krstulović, M. Mikec, Radmila Raguž-Đurić, Marijana Sokolović, Borka Šimpraga, Marina Tišljar
Izlaganje sa skupa
 
Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes (str.271-279) hrvatskipdf 85 KB
Cholesterol content and quality of eggs from hens fed feed mixture supplemented with Lentinus edodes mushroom (str.271-279)  
Stjepan Mužić, Zlatko Janječić, Marko Mesarić, Krešimir Svalina
Izlaganje sa skupa
 
Značenje selena u mesu peradi (str.281-287) hrvatskipdf 71 KB
Importance of selenium in poultry meat (str.281-287)  
Željka Cvrtila, Lidija Kozačinski, Mirza Hadžiosmanović, Suzana Milinović-Tur, Ivana Filipović
Izlaganje sa skupa
 
Značaj trikotecenskih mikotoksina u hrani za perad (str.289-300) hrvatskipdf 137 KB
Significance of trichothecene mycotoxins in poultry feed (str.289-300)  
Marijana Sokolović
Izlaganje sa skupa
 
Pregled stanja holštajn krava u Hrvatskoj (str.301-317) hrvatskipdf 117 KB
A review of Holstein cows state in the Republic of Croatia (str.301-317)  
Josip Haluška, Damir Rimac
Stručni rad
 
Posjeta: 10.204 *