hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 71 No. 4
Datum izdavanja: listopada 2021.

Objavljen na Hrčku: 8. 10. 2021.
Sadržaj Puni tekst
Proteinski profil i antioksidativni potencijal svježeg sira dobivenog korištenjem kombucha inokuluma (str.215-225) hrvatskipdf 457 KB
Protein characterisation and antioxidant potential of fresh cheese obtained by kombucha inoculum (str.215-225) engleskipdf 457 KB
Maja Bjekić, Mirela Iličić, Vladimir Vukić, Dajana Vukić, Katarina Kanurić, Branimir Pavlić, Zoran Zeković, Ljiljana Popović, Aleksandra Torbica, Jelena Tomić, Jovana Degenek
Izvorni znanstveni članak
 
Preživljavanje soja Lacticaseibacillus paracasei u ultrafiltiriranom siru u salamuri pakiranom u modificiranoj atmosferi i fleksibilnim višeslojnim filmovima (str.226-236) hrvatskipdf 1 MB
Viability of Lacticaseibacillus paracasei in Ultrafiltered white brined cheese packaged in modified atmosphere and flexible multilayer films (str.226-236) engleskipdf 1 MB
Maryam Heidarvand, Vajiheh Fadaei, Zohreh Khodaii
Izvorni znanstveni članak
 
Karakterizacija boje i teksture maslaca od kozjeg mlijeka obogaćenog pireom pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.): utjecaj instrumentalnih analiza, senzorske ocjene i zahtjeva potrošača na razvoj proizvoda (str.237-247) hrvatskipdf 270 KB
Colour and textural typologies of goat cream butter with sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) puree: instrumental, sensory, and consumer input for product development (str.237-247) engleskipdf 270 KB
Sylwia Chudy, Dorota Cais-Sokolińska, Joanna Teichert, Paulina Bielska, Łukasz K. Kaczyński, Jakub Biegalski
Izvorni znanstveni članak
 
Antimikrobna rezistencija sojeva Staphylococcus aureus izoliranih iz uzoraka sirovog kravljeg mlijeka s područja Albanije i Srbije (str.248-256) hrvatskipdf 449 KB
Antimicrobial resistance of Staphylococcus aureus strains isolated from cow raw milk samples from Albania and Serbia (str.248-256) engleskipdf 449 KB
Erinda Lika, Milovan Rosić, Sonila Cocoli, Nikola Puvača, Gorica Vuković, Tana Shtylla Kika, Vojislava Bursić
Izvorni znanstveni članak
 
Ispitivanje mikrobiološke kvalitete i sigurnosti odabranih mliječnih proizvoda s posebnim naglaskom na toksigene gene Bacillus cereus (str.257-268) hrvatskipdf 1 MB
Evaluation of microbial quality and safety of selected dairy products with special focus on toxigenic genes of Bacillus cereus (str.257-268) engleskipdf 1 MB
A.H. Adam, A. Aly Salwa, M.F. Saad
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj genotipa k-kazeina na toplinsku stabilnost i prikladnost mlijeka u prahu za proizvodnju sira (str.269-280) hrvatskipdf 1 MB
Influence of k-casein genotype on heat stability and cheese making properties of milk powder (str.269-280) engleskipdf 1 MB
Alexandr Gennadyevich Kruchinin, Elena Evgenyevna Illarionova, Alana Vladislavovna Bigaeva, Svetlana Nikolaevna Turovskaya
Izvorni znanstveni članak
 
Posjeta: 0 *