hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.58 No.3

Datum izdavanja: Kolovoz 2008.

Objavljen na Hrčku: 25.08.2008.
Sadržaj Puni tekst
Karakterizacija i istraživanje kvalitete mlijeka u proizvodnji krčkog sira (str.203-222) hrvatskipdf 426 KB
Characterisation and research of the milk quality in Krk cheese manufacturing (str.203-222)  
Neven Antunac, Nataša Mikulec, Darija Bendelja, Zvonimir Prpić, Zdravko Barać
Izvorni znanstveni članak
 
Optimiranje minimalne podloge za proizvodnju tvari arome fermentiranih mliječnih proizvoda (str.223-232) hrvatskipdf 236 KB
Optimisation of minimal media for production of aroma compounds typical for fermented milk products (str.223-232)  
Nevenka Mazić, Rajka Božanić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj vrste i udjela masti na homogenizaciju sladoledne smjese (str.233-242) hrvatskipdf 251 KB
Influence of the homogenization pressure on the ice cream mix quality (str.233-242)  
Iva Murgić, Rajka Božanić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj koncentrata proteina sirutke na rast i preživljavanje probiotičkih bakterija u sirutki (str.243-255) hrvatskipdf 409 KB
The influence of whey protein concentrate on growth and survival of probiotic bacteria in whey (str.243-255)  
Bojan Matijević, Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Irena Jeličić
Izvorni znanstveni članak
 
Napitci na bazi sirutke - nova generacija mliječnih proizvoda (str.257-274) hrvatskipdf 237 KB
Whey based beverages - new generation of dairy products (str.257-274) engleskipdf 304 KB
Irena Jeličić, Rajka Božanić, Ljubica Tratnik
Pregledni rad
 
Obogaćivanje ekstrudiranih proizvoda proteinima sirutke (str.275-295) hrvatskipdf 811 KB
Enrichment of extruded snack products with whey protein (str.275-295)  
Mladen Brnčić, Sven Karlović, Tomislav Bosiljkov, Branko Tripalo, Damir Ježek, Ivana Cugelj, Valentina Obradović
Pregledni rad
 
Posjeta: 20.592 *