Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.12.2008.
  • Objavljen na Hrčku: 22.12.2008.

Sadržaj

Puni tekst

Factors affecting goat milk yield and composition (str. 305-313)

Boro Mioč, Zvonimir Prpić, Ivan Vnučec, Zdravko Barać, Dubravka Samaržija, Vesna Pavić
Izvorni znanstveni članak


Dairy consumption and other dietary risk factors for osteoporosis in Croatian young women (str. 327-339)

Zvonimir Šatalić, Irena Colić Barić, Irena Keser
Izvorni znanstveni članak


White clover regenerative ability under N fertilizing and grazing (str. 341-355)

Josip Leto, Krešimir Bošnjak, Mladen Knežević, Marcela Andreata-Koren, Goran Perčulija, Marina Vranić, Hrvoje Kutnjak, Katarina Gambiroža
Izvorni znanstveni članak


Voluntary intake, digestibility and nitrogen utilization by sheep fed ensiled grass clover mixture harvested at three stages of maturity (str. 357-369)

Marina Vranić, Mladen Knežević, Krešimir Bošnjak, Goran Perčulija, Hrvoje Kutnjak
Izvorni znanstveni članak


Importance of winter pea cv. Maksimirski ozimi in production of the milk on family farms in Croatia (str. 371-385)

Darko Uher, Zvonimir Štafa, Mihaela Blažinkov, Sanja Sikora, Dražen Kaučić, Gordana Županac
Izvorni znanstveni članak


The influence of the different initial probiotic bacteria concentration on sweet whey fermentation (str. 387-401)

Bojan Matijević, Katarina Lisak, Rajka Božanić, Ljubica Tratnik
Stručni rad


Posjeta: 20.024 *