Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.11.2008.
  • Objavljen na Hrčku: 15.12.2009.

Sadržaj

Puni tekst

Dioksini (str. 402-404)

Lidija Kozačinski
Kratko priopćenje


Iz Hrvatske agencije za hranu (str. 404-408)

Brigita Hengl
Crtice


LEANNESS AND CARCASS COMPOSITION OF PIGS IN CROATIA (str. 452-458)

Robert Ukmar, Ivona Đurkin, Gordana Kralik, Antun Petričević, Goran Kušec, Zlata Maltar
Izvorni znanstveni članak


ALLOMETRIC VS. DYNAMIC MODELS IN THE INVESTIGATION OF PIG GROWTH (str. 459-464)

Goran Kušec, Ivona Đurkin, Gordana Kralik, Ulrich Baulain, Erhardt Kallweit
Izlaganje sa skupa


QUALITY MANAGEMENT SYSTEMS IN THE FOOD INDUSTRY (str. 465-467)

Ivana Filipović, Bela Njari, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila Fleck, Branimir Mioković, Nevijo Zdolec, Vesna Dobranić
Izlaganje sa skupa


INFLUENCE OF CALIBER AND BULLET ENERGY ON TISSUE DAMAGE AND LOSS OF MEAT MASS IN HUNTED WILD BOARS (str. 468-473)

Alen Slavica, Siniša Tomić, Dean Konjević, Zdravko Janicki, Krešimir Severin, Emil Srebočan
Stručni rad


INTERACTIVE COMMUNICATION - A NEW MODEL OF COMMUNICATION ON RISKS IN FOOD (str. 474-478)

Boris Antunović, Robert Rubil, Vedran Poljak, Vesna Dobranić
Stručni rad


Posjeta: 83.147 *