hrcak mascot   Srce   HID

Agriculturae Conspectus Scientificus, Vol. 74 No. 3, 2009.


Datum izdavanja: prosinca 2009.

Objavljen na Hrčku: 21. 1. 2010.
Sadržaj Puni tekst
Energetic Valorization of Poultry Waste: The Sideview (str.127-131) engleskipdf 125 KB
Franc Andrejaš, Gordan Avdić, Vahida Selimbašić, Vedran Stuhli
Pregledni rad
 
Rationalization of Sucrose Solution Using During the Fruit Osmotic Dehydration (str.133-137) engleskipdf 250 KB
Mirko Babić, Ljiljana Babić, Ivan Pavkov, Milivoj Radojčin
Izvorni znanstveni članak
 
The Advantages of the Use of Ion- Selective Potentiometry in Relation to UV/VIS Spectroscopy (str.139-142) engleskipdf 118 KB
Amra Bratovčić, Amra Odobašić, Sead Ćatić
Izvorni znanstveni članak
 
Effect of Storage Temperature on Rapeseed Quality (str.143-147) engleskipdf 173 KB
Tea Brlek Savić, Tajana Krička, Neven Voća, Vanja Jurišić, Ana Matin
Izvorni znanstveni članak
 
Ultrasonically Improved Sieving of Food Materials for Manufacturing of Direct Expanded Extrudates (str.149-153) engleskipdf 238 KB
Mladen Brnčić, Ines Bradač, Branko Tripalo, Damir Ježek, Valentina Obradović, Sven Karlović, Tomislav Bosiljkov
Izvorni znanstveni članak
 
Free Radical Scavenging Activity and Phenolic Content in Strawberry Fruit and Jam (str.155-159) engleskipdf 134 KB
Danijela Bursać Kovačević, Branka Levaj, Verica Dagović-Uzelac
Izvorni znanstveni članak
 
Bread-Making Quality of Standard Winter Wheat Cultivars (str.161-167) engleskipdf 144 KB
Duška Ćurić, Dubravka Novotni, Ingrid Bauman, Tajana Krička, Željko Jukić, Neven Voća, Darko Kiš
Izvorni znanstveni članak
 
Evaluation of the Possibility to Replace Conventional Rheological Wheat Flour Quality Control Instruments with the New Measurement Tool – Mixolab (str.169-174) engleskipdf 158 KB
Tamara Dabčević, Miroslav Hadnađev, Milica Pojić
Izvorni znanstveni članak
 
Polyphenols and Antioxidant Capacity in Fruits and Vegetables Common in the Croatian Diet (str.175-179) engleskipdf 136 KB
Verica Dragović-Uzelac, Danijela Bursać Kovačević, Branka Levaj, Sandra Pedisić, Mirela Mezak, Ana Tomljenović
Izvorni znanstveni članak
 
The Polyphenols Stability, Enzyme Activity and Physico-Chemical Parameters During Producing Wild Elderberry Concentrated Juice (str.181-186) engleskipdf 171 KB
Ante Galić, Verica Dragović-Uzelac, Branka Levaj, Danijela Bursać Kovačević, Stjepan Pliestić, Sabina Arnautović
Izvorni znanstveni članak
 
Effect of Catalyst on Transesterification of Waste Vegetable Oils from Food Processing Facility (str.187-190) engleskipdf 100 KB
Zoran Iličković, Jasminka Sadadinović, Fehim Zilić, Eldin Redžić
Izvorni znanstveni članak
 
Convective Drying of Rapeseed Hybrids’ Seeds (str.191-196) engleskipdf 199 KB
Željko Jukić, Tajana Krička, Milan Pospišil, Neven Voća, Bilandžija Nikola
Izvorni znanstveni članak
 
The Importance of Determination of some Physical – Chemical Properties of Wheat and Flour (str.197-200) engleskipdf 142 KB
Husejin Keran, Mirsad Salkić, Amra Odobašić, Midhat Jašić, Nihada Ahmetović, Indira Šestan
Izvorni znanstveni članak
 
Soybean Biomass as a Renewable Energy Resource (str.201-203) engleskipdf 88 KB
Darko Kiš, Branko Sučić, Vlado Guberac, Neven Voća, Vlatka Rozman, Luka Šumanovac
Prethodno priopćenje
 
A Comparative Analysis of Corn Drying in Stabil 3000 Dry Kiln Using Different Energy Sources (str.205-207) engleskipdf 93 KB
Darko Kiš, Dragan Šuper, Vlatka Rozman, Tomislav Jurić, Neven Voća, Vlado Guberac
Izvorni znanstveni članak
 
Amino Acid Composition, Urease Activity and Trypsin Inhibitor Activity after Toasting of Soybean in Thick and Thin Layer (str.209-213) engleskipdf 120 KB
Tajana Krička, Vanja Jurišić, Neven Voća, Duška Ćurić, Tea Brlek Savić, Ana Matin
Izvorni znanstveni članak
 
Agricultural Potential for Biogas Production in Croatia (str.215-220) engleskipdf 163 KB
Biljana Kulišić, Vjekoslav Par
Izvorni znanstveni članak
 
Determination of Flavonoids in Pulp and Peel of Mandarin Fruits (str.221-225) engleskipdf 149 KB
Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac, Danijela Bursać Kovačević, Nesrete Krasnići
Izvorni znanstveni članak
 
Quality of Clementine Jam Influenced by Purée Pretreatment, Sugar Type and Pectin Addition (str.227-231) engleskipdf 140 KB
Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac, Tina Dančević, Sonja Liber, Maja Repajić, Danijela Bursać Kovačević
Prethodno priopćenje
 
An Application of Image Analysis and Colorimetric Methods on Color Change of Dehydrated Asparagus (Asparagus maritimus L.) (str.233-237) engleskipdf 265 KB
Jasmina Lukinac, Stela Jokić, Mirela Planinić, Damir Magdić, Darko Velić, Ana Bucić-Kojić, Mate Bilić, Srećko Tomas
Izvorni znanstveni članak
 
Connection of Protein and Amino Acid Content of Different Winter Wheat Varieties (str.239-242) engleskipdf 128 KB
Zoltán Mezei, Ágnes Pongráczné Barancsi, Zoltán Győri, János Csapó
Izvorni znanstveni članak
 
A Baking Function Depending Upon Storage Condition and a Type of Flour (str.243-247) engleskipdf 160 KB
Dijana Miličević, Amel Selimović, Tijana Pešić, Haris Hodžić, Mirna Aljić
Prethodno priopćenje
 
Influence of the Sieving Amplitude on the Particle Size Distribution of Corn Flour for Direct Expanded Extrudates Manufacturing (str.249-252) engleskipdf 108 KB
Valentina Obradović, Mladen Brnčić, Damir Ježek
Izvorni znanstveni članak
 
Osmotic Drying of Apricot (Prunus armeniaca) in Sucrose Solution (str.253-257) engleskipdf 262 KB
Ivan Pavkov, Ljiljana Babić, Mirko Babić, Milivoj Radojčin
Izvorni znanstveni članak
 
Color Parameters and Total Anthocyanins of Sour Cherries (Prunus cerasus L.) During Ripening (str.259-262) engleskipdf 110 KB
Sandra Pedišić, Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac, Dubravka Škevin, Martina Skendrović Babojelić
Izvorni znanstveni članak
 
Determination of L-Ascorbic Acid in Pharmaceutical Preparations Using Direct Ultraviolet Spectrophotometry (str.263-268) engleskipdf 139 KB
Mirsad Salkić, Husejin Keran, Midhat Jašić
Izvorni znanstveni članak
 
Influence of Fungicides Application and Seed Processing on Sunflower Seed Quality (str.269-271) engleskipdf 86 KB
Branimir Šimić, Brankica Svitlica, Jasenka Ćosić, Luka Andrić, Vlatka Rozman, Jelena Postić, Ivica Liović
Izvorni znanstveni članak
 
Chemical Composition and Antioxidant Capacity of Three Plum Cultivars (str.273-276) engleskipdf 111 KB
Sandra Voća, Ante Galić, Zoran Šindrak, Nadica Dobričević, Stjepan Pliestić, Jasmina Družić
Izvorni znanstveni članak
 
Editorial Note engleskipdf 50 KB
Stjepan Pliestić
Uvodnik
 
Posjeta: 32.669 *