hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XI No. 3, 2009.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XI No. 3
Datum izdavanja: lipanj 2009.

Objavljen na Hrčku: 17. 5. 2010.
Sadržaj Puni tekst
THE FATTY ACID COMPOSITION OF MUSCLE TISSUE OF SIMMENTAL BABY-BEEF (str.170-174) engleskipdf 538 KB
Danijel Karoly, Marija Đikić, Krešimir Salajpal, Vlatka Ćubrić Čurik, Ivan Jurić
Izvorni znanstveni članak
 
ODREĐIVANJE KRIOPROTEKTORSKE DJELOTVORNOSTI -KARAGENA NA MIOFIBRILARNE PROTEINE PILECEG MESA POMOCU DIFERENCIJALNE MOTRIDBENE KALORIMETRIJE (DSC) (str.175-180) hrvatskipdf 618 KB
Helga Medić, Sanja Vidaček, Nives Marušić, Viktor Šatović, Jadranko Težak
Izvorni znanstveni članak
 
MOLEKULARNI PRISTUP U ISTRAŽIVANJU KVALITETE SVINJSKOG MESA (str.180-188) hrvatskipdf 297 KB
Ines Jerković, Ivona Đurkin, Vladimir Marketa, Gordana Kralik
Pregledni rad
 
SMANJENJE KONCENTRACIJE SOLI U MESNIM PROIZVODIMA (str.189-195) hrvatskipdf 305 KB
Božidar Žlender
Kratko priopćenje
 
HAZARD ANALYSIS AND CCP DETERMINATION IN THE SMOKED CHICKEN LEG PRODUCTION PROCESS (str.195-199) engleskipdf 213 KB
Ivana Filipović, Lidija Kozačinski, L Jacxsens, A Rajković, Bela Njari, Pavel Bystricky
Stručni rad
 
Posjeta: 4.020 *