hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XI No. 6, 2009.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XI No. 6
Datum izdavanja: prosinca 2009.

Objavljen na Hrčku: 18. 5. 2010.
Sadržaj Puni tekst
Investigation of homogeneity and physicochemical characterisation of the Homemade Slavonian Sausage (str.338-344) engleskipdf 537 KB
Dragan Kovačević, Kristina Suman, Drago Šubarić, Krešimir Mastanjević, Sanja Vidaček
Izvorni znanstveni članak
 
Oksidacija masti u ribi i ribljim proizvodima (str.345-351) hrvatskipdf 353 KB
Vera Šimat, Jasna Maršić Lučić, Tanja Bogdanović, Marijana Dokoza
Stručni rad
 
Proizvodnja hrane i zoonotski virusi (str.352-359) hrvatskipdf 267 KB
Dražen Knežević, Bela Njari
Izvorni znanstveni članak
 
Kontrola uporabe tvari s anabolickim ucinkom u proizvodnji mesa (str.360-365) hrvatskipdf 181 KB
Jelka Pleadin, Ana Vulić, Nina Perši
Stručni rad
 
Analiza rizika u proizvodnji slatkovodne ribe (str.366-371) hrvatskipdf 479 KB
Lidija Kozačinski, Bela Njari, Željka Cvrtila Fleck, Muhamed Smajlović, Davor Alagić
Stručni rad
 
Posjeta: 6.622 *