Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 02.07.2010.
  • Objavljen na Hrčku: 02.07.2010.

Sadržaj

Puni tekst

Essential minerals in milk and their daily intake through milk consumption (str. 77-85)

Nada Vahčić, Mirjana Hruškar, Ksenija Marković, Mara Banović, Irena Colić Barić
Izvorni znanstveni članak


Characterization of autochthonous Lactobacillus paracasei strains on potential probiotic ability (str. 86-93)

Zorica Radulović, Tanja Petrović, Viktor Nedović, Suzana Dimitrijević, Nemanja Mirković, Milica Petrušić, Dušanka Paunović
Izvorni znanstveni članak


Qualitative risk assessment from gluten in dairy products for population with celiac disease (str. 94-103)

Lea Pollak, Boris Antunović, Vedran Poljak, Ines Panjkota Krbavčić, Bela Njari, Mirjana Baban, Pero Mijić, Vesna Gantner, Vladan Bogdanović
Izvorni znanstveni članak


Yield of green mass, grain and other yield components of field pea (Pisum sativum L.) in dependence of agroecological conditions and seed maturity (str. 104-112)

Irena Rapčan, Gordana Bukvić, Sonja Grljušić, Tihana Teklić, Mladen Jurišić
Izvorni znanstveni članak


Possibilities of implementing nonthermal processing methods in the dairy industry (str. 113-126)

Irena Jeličić, Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Katarina Lisak
Pregledni rad


Rheological and thermophysical properties of model compounds for ice-cream with reduced fat and sugar (str. 127-134)

Drago Šubarić, Jurislav Babić, Đurđica Ačkar, Borislav Miličević, Mirela Kopjar, Vedran Slačanac
Prethodno priopćenje


Viability of Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium bifidum BB-12 in Rice Pudding (str. 135-144)

Tulay Ozcan, Lutfiye Yilmaz-Ersan, Arzu Akpinar-Bayizit, Oya Irmak Sahin, Pinar Aydinol
Prethodno priopćenje


Posjeta: 26.869 *