hrcak mascot   Srce   HID

Croatian journal of food science and technology,Vol. 2. No. 1.
Datum izdavanja: srpanj 2010.

Objavljen na Hrčku: 14. 10. 2010.
Sadržaj Puni tekst
Influence of high intensity ultrasound on rheological and pasting properties of wheat starch  
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice (str.1-8) hrvatskipdf 384 KB
Ivana Ljubić Herceg, D. Šubarić, J. Babić, Z. Herceg
Izvorni znanstveni članak
 
Purification, composition and antioxidant activity of polysaccharides from wolfberry, cherry, kiwi and cranberry fruits (str.9-17) engleskipdf 142 KB
Huiping Fan, G. Mazza, X. Liao
Izvorni znanstveni članak
 
Influence of propyl gallate and rosemary extract on oxidative stability of blend vegetable oils  
Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja (str.18-25) hrvatskipdf 133 KB
T. Moslavac, A. Pozderović, Anita Pichler, Katica Volmut
Izvorni znanstveni članak
 
Histamine fish poisoning  
Histaminsko otrovanje morskom ribom (str.26-31) hrvatskipdf 101 KB
M. Nosić
Pregledni rad
 
Trends in meat and meat products packaging – a review (str.32-48) engleskipdf 224 KB
M. Ščetar, Mia Kurek, Kata Galić
Pregledni rad
 
Svečano obilježavanje 5. obljetnice i Konferencija „Analiza rizika u području sigurnosti hrane” (str.49-49) hrvatskipdf 730 KB
5th Anniversary Celebration and Conference „Food Safety Risk Analysis” (str.50-50) engleskipdf 730 KB
Vijest  
Posjeta: 32.971 *