Sadržaj |
Puni tekst |
Sadržaj
(str.181-181)
|
hrvatskipdf 190 KB
|
Kazalo
|
|
Novi pravilnik o kakvoći mesnih proizvoda
(str.182-183)
|
hrvatskipdf 251 KB
|
Mirza Hadžiosmanović
Vijest
|
|
Višeslojna ljepota: luk
(str.183-186)
|
hrvatskipdf 819 KB
|
Miroslav Kolovrat
Kratko priopćenje
|
|
Standardizacija sa Itec-tehnikom
(str.188-189)
|
hrvatskipdf 239 KB
|
Ostalo
|
|
Objekti za klanje životinja
(str.190-193)
|
hrvatskipdf 244 KB
|
Nevijo Zdolec
Kratko priopćenje
|
|
Brzi tokovi i racionalni procesi kod Plukon Poultry B.V.
(str.194-195)
|
hrvatskipdf 347 KB
|
Ostalo
|
|
Mekoća mesa peradi
(str.196-197)
|
hrvatskipdf 303 KB
|
Zlatko Janječić
Kratko priopćenje
|
|
PIK
(str.198-199)
|
hrvatskipdf 242 KB
|
Ostalo
|
|
Iz Hrvatske agencije za hranu
(str.200-201)
|
hrvatskipdf 127 KB
|
Danijela Petrović, Diana Herold, Goran Kumrić
Kratko priopćenje
|
|
Znanstvenici upozoravaju na relativno visoku stopu pojave listerioze diljem EU
(str.202-203)
|
hrvatskipdf 183 KB
|
Ivana Filipović
Ostalo
|
|
Norma ISO 22000
(str.203-203)
|
hrvatskipdf 359 KB
|
Nikolina Pavličević, Marin Torti
Vijest
|
|
44. međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam Gornja Radgona - od 26. kolovoza do 1. rujna 2006. g.
(str.205-207)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Vijest
|
|
Mataš
(str.208-209)
|
hrvatskipdf 287 KB
|
Ostalo
|
|
Poboljšati produktivnost s pasminom Charolaise
(str.210-213)
|
hrvatskipdf 767 KB
|
Vijest
|
|
Stručnjaci odgovaraju
(str.216-216)
|
hrvatskipdf 140 KB
|
Ivana Filipović
Ostalo
|
|
Znanstveno-stručni prilozi
(str.217-217)
|
hrvatskipdf 190 KB
|
Kazalo
|
|
Utjecaj bakteriocina na kakvoću i sigurnost tradicionalno fermentiranih kobasica
(str.218-223)
|
|
Influence of bacteriocins on characteristics and safety of traditionally fermented sausages
(str.218-223)
|
engleskipdf 874 KB
|
Lidija Kozačinski, Nevijo Zdolec, Judith Gasparik Reichardt, Davor Alagić, Slavica Veskovic-Moracanin, Mirza Hadžiosmanović
Izvorni znanstveni članak
|
|
Kemijski sastav i kakvoća istarskog pršuta
(str.224-228)
|
|
Chemical properties and quality of istrian dry-cured ham
(str.224-228)
|
engleskipdf 366 KB
|
Danijel Karolyi
Izvorni znanstveni članak
|
|
Učestalost nalaza nametnika Anisakis simplex (Anisakidae, Nematoda) u plavoperajnoj tuni (Thunnus thynnus) iz kaveznog uzgoja
(str.229-233)
|
hrvatskipdf 538 KB
|
Prevalence of the parasite Anisakis simplex (Anisakidae, Nematoda) in the blue fin tuna (Thunnus thynnus) from mariculture
(str.229-233)
|
|
Jelena Žilić, Ivona Mladineo
Stručni rad
|
|
Pregled životinja prije klanja u okviru propisa EU
(str.234-239)
|
|
Ante mortem inspection in respect of new hygiene legislation
(str.234-239)
|
engleskipdf 306 KB
|
Peter Popelka
Stručni rad
|
|
Dobrobit životinja u prijevozu - prema preporukama OIE i EU
(str.239-243)
|
hrvatskipdf 369 KB
|
Welfare of animals in transport - according to the OIE and EU recommendations
(str.239-243)
|
|
Kristina Matković, Srećko Matković
Stručni rad
|
|
Prikaz iz literature
(str.243-246)
|
hrvatskipdf 267 KB
|
Nikolina Pavličević, Nevijo Zdolec
Recenzija, Prikaz slučaja
|
|