hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. VIII No. 4, 2006.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. VIII No. 4
Datum izdavanja: srpanj 2006.

Objavljen na Hrčku: 24. 4. 2008.
Sadržaj Puni tekst
Sadržaj (str.181-181) hrvatskipdf 190 KB
Kazalo  
Novi pravilnik o kakvoći mesnih proizvoda (str.182-183) hrvatskipdf 251 KB
Mirza Hadžiosmanović
Vijest
 
Višeslojna ljepota: luk (str.183-186) hrvatskipdf 819 KB
Miroslav Kolovrat
Kratko priopćenje
 
Standardizacija sa Itec-tehnikom (str.188-189) hrvatskipdf 239 KB
Ostalo  
Objekti za klanje životinja (str.190-193) hrvatskipdf 244 KB
Nevijo Zdolec
Kratko priopćenje
 
Brzi tokovi i racionalni procesi kod Plukon Poultry B.V. (str.194-195) hrvatskipdf 347 KB
Ostalo  
Mekoća mesa peradi (str.196-197) hrvatskipdf 303 KB
Zlatko Janječić
Kratko priopćenje
 
PIK (str.198-199) hrvatskipdf 242 KB
Ostalo  
Iz Hrvatske agencije za hranu (str.200-201) hrvatskipdf 127 KB
Danijela Petrović, Diana Herold, Goran Kumrić
Kratko priopćenje
 
Znanstvenici upozoravaju na relativno visoku stopu pojave listerioze diljem EU (str.202-203) hrvatskipdf 183 KB
Ivana Filipović
Ostalo
 
Norma ISO 22000 (str.203-203) hrvatskipdf 359 KB
Nikolina Pavličević, Marin Torti
Vijest
 
44. međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam Gornja Radgona - od 26. kolovoza do 1. rujna 2006. g. (str.205-207) hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
Mataš (str.208-209) hrvatskipdf 287 KB
Ostalo  
Poboljšati produktivnost s pasminom Charolaise (str.210-213) hrvatskipdf 767 KB
Vijest  
Stručnjaci odgovaraju (str.216-216) hrvatskipdf 140 KB
Ivana Filipović
Ostalo
 
Znanstveno-stručni prilozi (str.217-217) hrvatskipdf 190 KB
Kazalo  
Utjecaj bakteriocina na kakvoću i sigurnost tradicionalno fermentiranih kobasica (str.218-223)  
Influence of bacteriocins on characteristics and safety of traditionally fermented sausages (str.218-223) engleskipdf 874 KB
Lidija Kozačinski, Nevijo Zdolec, Judith Gasparik Reichardt, Davor Alagić, Slavica Veskovic-Moracanin, Mirza Hadžiosmanović
Izvorni znanstveni članak
 
Kemijski sastav i kakvoća istarskog pršuta (str.224-228)  
Chemical properties and quality of istrian dry-cured ham (str.224-228) engleskipdf 366 KB
Danijel Karolyi
Izvorni znanstveni članak
 
Učestalost nalaza nametnika Anisakis simplex (Anisakidae, Nematoda) u plavoperajnoj tuni (Thunnus thynnus) iz kaveznog uzgoja (str.229-233) hrvatskipdf 538 KB
Prevalence of the parasite Anisakis simplex (Anisakidae, Nematoda) in the blue fin tuna (Thunnus thynnus) from mariculture (str.229-233)  
Jelena Žilić, Ivona Mladineo
Stručni rad
 
Pregled životinja prije klanja u okviru propisa EU (str.234-239)  
Ante mortem inspection in respect of new hygiene legislation (str.234-239) engleskipdf 306 KB
Peter Popelka
Stručni rad
 
Dobrobit životinja u prijevozu - prema preporukama OIE i EU (str.239-243) hrvatskipdf 369 KB
Welfare of animals in transport - according to the OIE and EU recommendations (str.239-243)  
Kristina Matković, Srećko Matković
Stručni rad
 
Prikaz iz literature (str.243-246) hrvatskipdf 267 KB
Nikolina Pavličević, Nevijo Zdolec
Recenzija, Prikaz
 
Posjeta: 26.835 *