hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. VIII No. 3, 2006.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. VIII No. 3
Datum izdavanja: svibanj 2006.

Objavljen na Hrčku: 24. 4. 2008.
Sadržaj Puni tekst
Sadržaj (str.105-105) hrvatskipdf 186 KB
Kazalo  
Commentary on regulation of conditions on farms and conditions of animal welfare on farms (NN 135/2005)  
Komentar pravilnika o uvjetima kojima moraju udovoljavati farme i uvjetima za zaštitu životinja na farmama (NN 135/2005) (str.106-110) hrvatskipdf 186 KB
Marija Vučemilo
Stručni rad
 
Dobro obrađeno, odlično posluženo - 44. međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam (str.112-113) hrvatskipdf 280 KB
Vijest  
Čudesni svijet magije - češnjak (str.113-116) hrvatskipdf 742 KB
Miroslav Kolovrat
Kratko priopćenje
 
Proizvodnja proizvoda od fino usitnjene mesne smjese i gotovih jela bez upotrebe klasičnog kutera (str.118-119) hrvatskipdf 344 KB
Ostalo  
Prednosti kompletne integracije upravljanja i proizvodnje u industriji klanja i prerade mesa (str.120-121) hrvatskipdf 529 KB
Ostalo  
Piramida mediteranske prehrane (str.123-124) hrvatskipdf 803 KB
Slavica Jakšić
Ostalo
 
Promjene u proizvodnji i potrošnji peradskog mesa - piletina ili puretina? (str.126-130) hrvatskipdf 483 KB
Zlatko Janječić
Ostalo
 
Puris dobivanjem certifikata ISO 9001:2000 potvrdio kvalitetu (str.131-132) hrvatskipdf 459 KB
Vijest  
Odabrane stranice: EU:kontrola avijarne influence (str.133-133) hrvatskipdf 279 KB
Ivana Filipović
Ostalo
 
Iz Hrvatske agencije za hranu (str.136-137) hrvatskipdf 215 KB
Diana Herold
Ostalo
 
Znanstveno-stručni prilozi (str.139-139) hrvatskipdf 188 KB
Kazalo  
Effect of selected lab on L.monocytogenes during production of traditionally fermented sausages (str.140-143) engleskipdf 396 KB
Faruk Čaklovica, Muhamed Smajlović, Davor Alagić, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Nevijo Zdolec, Slavica Veskovic-Moracanin, Judith Gasparik Reichardt
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj elektrostimulacije na poboljšanje kakvoće mesa (str.144-152) hrvatskipdf 378 KB
Influence of electrical stimulation on improvement of meat quality (str.144-152)  
Miguel A. Marcelia, Lidija Kozačinski, Mirza Hadžiosmanović, Željka Cvrtila, Ivana Filipović, Natalija Vragović
Pregledni rad
 
Podaci o prehrambenom lancu (str.153-158)  
Food Chain information (str.153-158) engleskipdf 343 KB
Peter Popelka
Stručni rad
 
Ocjena svježine morske ribe (str.158-164) hrvatskipdf 366 KB
Freshness ratings of sea fish (str.158-164)  
Lidija Kozačinski, Ivana FIlipović, Željka Cvrtila, Mirza Hadžiosmanović, Nevijo Zdolec
Stručni rad
 
Dobrobit životinja u klaonicama-pregled strane legislative (str.164-176) hrvatskipdf 539 KB
Welfare of animals in the slaughterhouses-review of foreign legislative (str.164-176)  
Kristina Matković, Srećko Matković
Stručni rad
 
Prikaz iz literature (str.177-178) hrvatskipdf 362 KB
Marin Torti
Recenzija, Prikaz
 
Posjeta: 20.806 *