hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XII No. 1, 2010.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XII No. 1
Datum izdavanja: siječnja 2010.

Objavljen na Hrčku: 6. 12. 2010.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj razine sirovih proteina u krmnim smjesama na kvalitetu polovica i mesa crnih slavonski svinja (str.28-33) hrvatskipdf 177 KB
Influence of crude pretein level in forage mixtures on pig meat and cascass quality of black slavonian pigs (str.49-52) engleskipdf 188 KB
Đuro Senčić, Danijela Samac, Zvonko Antunović, Josip Novoselec, Ivana Klarić
Stručni rad
 
Varijabilnost svojstava polovica i kvalitete mesa teških svinja (str.34-40) hrvatskipdf 193 KB
Variations in cascass meat quality traits of heavy pigs (str.53-57) engleskipdf 447 KB
Boris Lukić, Goran Kušec, Ivona Đurkin, Davor Kekez, Zlata Maltar, Žarko Radišić
Stručni rad
 
Dobrobit životinja i kvaliteta mesa (str.41-44) hrvatskipdf 152 KB
Animal welfare and product quality (str.43-44)  
Tomislav Mikuš, Irena Petak
Stručni rad
 
Pakiranje mesa u modificiranoj atmosferi (str.45-48) hrvatskipdf 185 KB
Modifed atmosphere packaging of meat (str.48-48)  
Stipe Plazonić, Branimir Mioković, Bela Njari
Stručni rad
 
Posjeta: 6.763 *