Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.09.2010.
  • Objavljen na Hrčku: 11.04.2011.

Sadržaj

Puni tekst

Physico-chemical, colour and textural properties of Croatian traditional dry sausage (Slavonian Kulen) (str. 270-275)

Dragan Kovačević, Krešimir Mastanjević, Drago Šubarić, Igor Jerković, Zvonimir Marijanović
Izvorni znanstveni članak


Volatile compounds of Istrian dry-cured ham in different ripening periods (str. 281-281)

Marina Krvavica, Irena Cvitković, Jelena Đugum, Ivona Babic, Miljenko Konjačić
Izvorni znanstveni članak


Microbiological quality and freshness grade of table eggs (str. 293-293)

Ivona Trpčić, Bela Njari, Nevijo Zdolec, Željka Cvrtila, Lidija Kozačinski
Pregledni rad


Infection risks by V. parahaemolyticus in seafood (str. 298-298)

Tomislav Mikuš, Bela Njari, Lidija Kozačinski, Sunčica Uhitil, Andrea Benussi Skukan
Stručni rad


Posjeta: 17.037 *