hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.16 No.2

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.16 No.2
Datum izdavanja: Veljača 1966.

Objavljen na Hrčku: 18.04.2011.
Sadržaj Puni tekst
Promjene koje nastaju u kefiru skladištenom na temperaturama 5°, 10° i 20° C (str.25-32) hrvatskipdf 781 KB
Stanimir Joksović, Vitomir Rakić
Izvorni znanstveni članak
 
Osvrt na metode ultra visokog zagrijavanja mlijeka i proizvoda od mlijeka (str.33-36) hrvatskipdf 479 KB
Darko Škrinjar
Stručni rad
 
Procjena kvalitete instantiziranog mlijeka u prahu (str.36-39) hrvatskipdf 476 KB
Marija Crnobori
Stručni rad
 
O realnosti bakterioloških norma propisanih "Pravilnikom o bakteriološkim uvjetima kojima moraju odgovarati živežne namirnice u prometu" (str.40-43) hrvatskipdf 443 KB
Dušan Pirih, Marjan Milohnoja
Stručni rad
 
Otkud neusklađena potrošnja i ponuda mlijeka i mliječnih proizvoda na našem tržištu? (str.44-45) hrvatskipdf 247 KB
Milorad Rajić
Stručni rad
 
III. sjednica upravnog odbora Udruženja mljekarskih radnika SRH (str.45-46) hrvatskipdf 239 KB
Vijest  
Iz domaće i strane štampe (str.46-47) hrvatskipdf 254 KB
Vijest  
Posjeta: 2.254 *