Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 30.06.2011.
  • Objavljen na Hrčku: 21.07.2011.

Sadržaj

Puni tekst

Particle Coating in Food Industry (str. 0-0)

Maja Benković, Ingrid Bauman
Pregledni rad


Catabolism of Amino Acids in the Cells of Lactic Acid Bacteria (str. 0-0)

Nuša Jelovac, Anamarija Perković, Marina Pupovac, Antonija Trontel, Anita Slavica
Pregledni rad


Što je nutrigenomika? (str. 37-44)

What is Nutrigenomics? (str. 0-0)

Martina Bašić, Dario Zrnec, Ana Butorac, Irena Landeka Jurčević, Domagoj Đikić, Višnja Bačun-Družina
Pregledni rad


Optimisation of the Daily Nutrient Composition of Daily Intakes During Gestation (str. 45-51)

Sunčica Đunđek, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Damir Magdić, Jasmina Lukač Čačić, Želimir Kurtanjek
Izvorni znanstveni članak


Microbial Colonization of High Density Polyethylene Garbage Bags (str. 52-57)

Jasna Hrenović, Veronika Kovač, Tomislav Ivanković
Izvorni znanstveni članak


The Effects of Olive and Pumpkin Seed Oil on Serum Lipid Concentrations (str. 63-68)

Irena Landeka, Domagoj Đikić, Iva Radišić, Renata Teparić, Višnja Bačun-Družina, Dunja Rogić
Izvorni znanstveni članak


Unaprijeđena metoda za određivanje toplinske difuzivnosti prehrambenih proizvoda (str. 69-77)

Neven Ukrainczyk
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 20.743 *