hrcak mascot   Srce   HID

Croatian journal of food science and technology,Vol. 3 No. 1
Datum izdavanja: srpanj 2011.

Objavljen na Hrčku: 27. 7. 2011.
Sadržaj Puni tekst
Statistical optimization of media components to enhance citric acid production from paddy straw using solid state fermentation (str.1-8) engleskipdf 578 KB
Hayder Kh. Q. Ali, M. M. D. Zulkali
Izvorni znanstveni članak
 
Influence of different extracts addition on total phenols, anthocyanin content and antioxidant activity of blackberry juice during storage (str.9-15) engleskipdf 178 KB
Mirela Kopjar, Blanka Bilić, Vlasta Piližota
Izvorni znanstveni članak
 
Isoflavone content and antioxidant properties of soybean seeds (str.16-20) engleskipdf 193 KB
I. Mujić, Edina Šertović, Stela Jokić, Z. Sarić, Vildana Alibabić, Senka Vidović, Jelena Živković
Izvorni znanstveni članak
 
Concentration of nutritional important minerals in Croatian goat and cow milk and some dairy products made of these (str.21-25) engleskipdf 164 KB
V. Slačanac, J. Hardi, Mirela Lučan, Daliborka Koceva Komlenić, V. Krstanović, M. Jukić
Izvorni znanstveni članak
 
Effect of galactomannan hydrocolloids on gelatinization and retrogradation of tapioca and corn starch (str.26-31) engleskipdf 175 KB
D. Šubarić, J. Babić, Đurđica Ačkar, Vlasta Piližota, Mirela Kopjar, I. Ljubas, Sonja Ivanovska
Izvorni znanstveni članak
 
Mikrovalna ekstrakcija bioaktivnih spojeva (str.32-47) hrvatskipdf 6 MB
Microwave extraction of bioactive compounds (str.32-47) engleskipdf 6 MB
Monika Blekić, Anet Režek Jambrak, F. Chemat
Pregledni rad
 
Toksikološki aspekti anabolika u hrani životinjskog podrijetla (str.48-56) hrvatskipdf 574 KB
Toxicological aspects of anabolics in food of animal origin (str.48-56) engleskipdf 574 KB
Jelka Pleadin, Nina Perši, B. Antolović, B. Šimić, Ivana Kmetić
Pregledni rad
 
Posjeta: 16.971 *