hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XIII No. 1, 2011.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XIII No. 1
Datum izdavanja: veljača 2011.

Objavljen na Hrčku: 20. 10. 2011.
Sadržaj Puni tekst
Učinak subkronične primjene raktopamina na kemijski sastav i razine ostataka u svinjskom mesu (str.26-30) hrvatskipdf 120 KB
The eff ect of subchronic ractopamine treatment on chemical composition and levels of remains in pig meat (str.30-31) engleskipdf 63 KB
Jelka Pleadin, Ana Vulić, Nina Perši, Dinka Milić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj proizvodnog sustava na fi zikalno - kemijska i senzorska svojstva mesa crnih slavonskih svinja (str.32-34) hrvatskipdf 111 KB
Infl uence of production system on physico- chemical and sensory properties of Black Slavonian pig meat (str.35-35) engleskipdf 45 KB
Đuro Senčić, Danijela Samac, Zvonko Antunović
Izvorni znanstveni članak
 
Smještaj i držanje svinja u uvjetima ekološkog uzgoja (str.36-42) hrvatskipdf 138 KB
Housing and keeping pigs under condition of ecological breeding (str.42-42) engleskipdf 43 KB
Željko Pavičić, Mario Ostović
Stručni rad
 
Procjena dobrobiti životinja u klaonicama (str.43-49) hrvatskipdf 145 KB
Estimation of animal welfare in slaughterhouses (str.48-49) engleskipdf 70 KB
Irena Petak, Tomislav Mikuš
Stručni rad
 
Dobrobit konja - smještaj i hranidba (str.50-54) hrvatskipdf 105 KB
Welfare of horses - accommodation and feeding (str.54-54) engleskipdf 41 KB
Josip Margić, Kristina Matković
Stručni rad
 
Posjeta: 10.611 *