hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XIII No. 3, 2011.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XIII No. 3
Datum izdavanja: lipanj 2011.

Objavljen na Hrčku: 20. 10. 2011.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj toplinske obrade barenjem i skladištenja na održivost bakterije Listeria monocytogenes u hrenovkama (str.148-154) hrvatskipdf 208 KB
The effect of thermal treatment by cooking and storage on viability of Listeria monocytogenes in frankfurters (str.179-185) engleskipdf 203 KB
Kenan Čaklovica, Muhamed Smajlović, Faruk Čaklovic, Davor Alagić, Enida Članjak
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj tjelesne mase pri klanju i spola na osobine trupova jaradi hrvatske šarene koze (str.155-160) hrvatskipdf 184 KB
The effect of slaughter weight and sex on carcass traits of Croatian Spotted goat kids (str.186-191) engleskipdf 175 KB
Valentino Držaić, prof. Boro Mioč, prof. Vesna Pavić, Zvonimir Prpić, Ivan Vnučec
Izvorni znanstveni članak
 
Kontrola kloramfenikola u uzorcima mesa, mesnih proizvoda i ribe (str.161-166) hrvatskipdf 161 KB
Control of chloramphenicol in samples of meat, meat products and fish (str.192-196) engleskipdf 134 KB
Nina Bilandžić, Ivana Varenina, Božica Solomun Kolanović
Izvorni znanstveni članak
 
Detekcija ostataka enrofloksacina u kozumnom pilećem mesu mikrobiološkom (test inhibicije rasta) i ELISA metodom nakon eksperimentalne profilaktičke i terapijske aplikacije (str.167-174) hrvatskipdf 210 KB
Detection of enrofloxacin residues in chicken meat by microbiological (growth inhibition test) and ELISA method after experimental prophylactic and therapeutic application (str.198-205) engleskipdf 204 KB
Enida Članjak, Muhamed Smajlović, Faruk Čaklovica, Davor Alagić, Kenan Čaklovica, Ahmed Smajlović
Izvorni znanstveni članak
 
Dioksini u hranidbenom lancu (str.175-178) hrvatskipdf 151 KB
Dioxins in food chain (str.206-209) engleskipdf 154 KB
Zorka, Marija Sedak, Maja Đokić, Darija Vratarić
Pregledni rad
 
Posjeta: 9.517 *