Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 30.12.2011.
  • Objavljen na Hrčku: 16.01.2012.

Sadržaj

Puni tekst

Influence of cultivar, storage time, and processing on the phenol content of cloudy apple juice (str. 1-8)

Asima Begić-Akagić, Nermina Spaho, Sanja Oručević, Pakeza Drkenda, M. Kurtović, F. Gaši, Mirela Kopjar, Vlasta Piližota
Izvorni znanstveni članak


Usefulness of near infrared spectroscopy and chemometrics in screening of the quality of dessert wine Prošek (str. 9-15)

Irena Budić-Leto, Jasenka Gajdoš Kljusurić, G. Zdunić, Iva Tomić-Potrebuješ, Mara Banović, Ž. Kurtanjek, T. Lovrić
Izvorni znanstveni članak


Effects of maceration temperature on the anthocyanins composition of cv. Teran wine (str. 16-25)

K. Damijanić, M. Staver, Karin Kovačević Ganić, L. Gracin, M. Bubola, Ingrid Palman
Izvorni znanstveni članak


Influence of freeze-drying treatment on the texture of mushrooms and onions (str. 26-31)

Raquel P. F. Guiné, Maria João Barroca
Izvorni znanstveni članak


Application of electronic tongue in isotonic sports drinks characterization and differentiation during storage (str. 32-38)

Ksenija Marković, N. Major, I. Smola, Branka Levaj, Ines Panjkota Krbavčić, Mirjana Hruškar, Nada Vahčić
Izvorni znanstveni članak


Kinetic models for supercritical CO2 extraction of oilseeds - a review (str. 39-54)

Stela Jokić, B. Nagy, D. Velić, Ana Bucić-Kojić, M. Bilić
Pregledni rad


Biological activity of coumarin derivatives – a review (str. 55-64)

Maja Molnar, M. Čačić
Pregledni rad


Mechanism of activity, biosynthesis and identification of beta-lactam antimicrobial drugs (str. 65-75)

Božica Solomun Kolanović, Nina Bilandžić, Maja Đokić, Ivana Varenina, Marija Sedak
Pregledni rad


Posjeta: 32.984 *