hrcak mascot   Srce   HID

Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam,Vol. 6 No. 3-4
Datum izdavanja: prosinac 2011.

Objavljen na Hrčku: 18. 1. 2012.
Sadržaj Puni tekst
Sourdough - Traditional Methods for Improving Quality of Bakery Products engleskipdf 1 MB
Kiselo tijesto – tradicionalna i prirodna metoda za povećanje kvalitete pekarskih proizvoda (str.89-99)  
Jasna Mrvčić, Krunoslav Mikelec, Damir Stanzer, Stela Križanović, Slobodan Grba, Višnja Bačun-Družina, Vesna Stehlik-Tomas
Pregledni rad
 
The Effect of Barley and Wheat Microflora on Malt and Beer Quality  
Utjecaj mikroflore ječma i pšenice na kakvoću slada i piva (str.100-111) hrvatskipdf 804 KB
Kristina Habschied, Natalija Velić, Marina Tišma, Vinko Krstanović
Pregledni rad
 
Toxicity of Fusarium Toxins  
Toksičnost Fusarium toksina (str.112-116) hrvatskipdf 100 KB
Gabriella Kanižai Šarić, Zlata Milaković, Vinko Krstanović
Pregledni rad
 
Adulteration of Oblica Virgin Olive Oil with Edible Sunflower and Refined Olive Pomace Oil (str.117-122) engleskipdf 439 KB
Dubravka Škevin, Klara Kraljić, Lina Miletić, Marko Obranović, Sandra Neđeral, Sandra Petričević
Izvorni znanstveni članak
 
Traceability in Croatian Meat Sector: are Consumers Aware of it? (str.123-128) engleskipdf 402 KB
Marija Cerjak, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Željka Mesić
Izvorni znanstveni članak
 
Phenolic Compounds in Olive Leaf Extract as a Source of Useful Antioxidants (str.129-133) engleskipdf 283 KB
Ibrahim Mujić, Jelena Živković, Goran Nikolić, Senka Vidović, Nataša Trutić, Urška Kosić, Stela Jokić, Alma Ruznić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna i teksturalna svojstva suspenzija škroba pšenice (str.134-140) hrvatskipdf 913 KB
Influence of High Intensity Ultrasound on Physical and Textural Properties of Wheat Starch (str.134-140)  
Bože Vidić, Tomislava Vukušić, Ivana Ljubić Herceg, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar, Mladen Brnčić, Suzana Rimac Brnčić, Anet Režek Jambrak, Sven Karlović, Zoran Herceg
Izvorni znanstveni članak
 
Salt Intake and Arterial Hypertension in General Population  
Unos kuhinjske soli i arterijski tlak u općoj populaciji (str.141-147) hrvatskipdf 185 KB
Jovana Đurić, Ksenija Vitale, Slavica Paradinović, Bojan Jelaković
Izvorni znanstveni članak
 
Determination and Comparison of Potential Nutritive Values and Mineral Elements of Three Important Food Edible Plants from Southern Part of Iran (str.148-151) engleskipdf 240 KB
Ali Aberoumand
Kratko priopćenje
 
ZAHVALA RECENZENTIMA (str.152-153) hrvatskipdf 55 KB
ACKNOWLEDGMENT FOR REFEREES (str.152-153)  
Zahvala  
KAZALO RADOVA (str.154-155) hrvatskipdf 74 KB
PAPERS REPORT (str.154-155)  
Kazalo  
Advanced Nonthermal Processing in Food Technology: Effects on Quality and Shelf Life of Food and Beverages (str.156-156) engleskipdf 1 MB
Vijest  
Uvodnik hrvatskipdf 54 KB
Damir Karlović
Uvodnik
 
Posjeta: 15.676 *