hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XIV No. 2, 2012.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XIV No. 2
Datum izdavanja: travnja 2012.

Objavljen na Hrčku: 7. 9. 2012.
Sadržaj Puni tekst
SADRŽAJ (str.93-93) hrvatskipdf 64 KB
Kazalo  
Einfl uss von Extra Vergine Olivenöl und Zitronensaft auf rheologische Eigenschaften von (Mayonnaise) Majonäse  
Infl uenza dell’olio extravergine di oliva e del succo di limone sulle caratteristiche reologiche della maionese  
Utjecaj ekstra djevičanskog maslinovog ulja i limunovog soka na reološka svojstva majoneze (str.126-131) hrvatskipdf 204 KB
The eff ect of extra virgin olive oil and lemon juice on rheological properties of mayonnaise (str.157-162) engleskipdf 178 KB
Tihomir Moslavac, Andrija Pozderović, Anita Pichler, Ivančica Barulek, Đani Benčić, Milica Vilušić
Ostalo
 
Einfl uss von Laktaten auf die Qualität des frisch marinierten Fleisches  
Infl usso dell’aggiunta di lattati sulla qualità della carne fresca marinata  
Utjecaj dodatka laktata na kvalitetu svježe mariniranog mesa (str.132-137) hrvatskipdf 286 KB
The effect of added lactates to quality of freshly marinated meat (str.163-169) engleskipdf 333 KB
prof. Helga Medić, doc. Sanja Vidaček, Nives Marušić, Tibor Janči, M. Heigl, Mirjana Horvat
Ostalo
 
Trocknen und Reifen – technologische Grundprozesse bei der Herstellung der getrockneten Fleisch-Dauererzeugnisse  
Essicamento e maturazione – processi tecnologici fondamentali nella produzione dei prodotti essiccati a lunga durata  
Sušenje i zrenje - temeljni tehnološki procesi u proizvodnji trajnih suhomesnatih proizvoda (str.138-144) hrvatskipdf 249 KB
Drying and ripening – a basic processes in the production of dry-cured products (str.170-177) engleskipdf 267 KB
Marina Krvavica, Emilija Friganović, dipl.inž., Andrijana Kegalj, Iva Ljubičić, prof. Boro Mioč
Pregledni rad
 
Shellfish toxins  
Toxinebei Krebstieren  
Tossine nei molluschi bivalvi  
Toksini školjkaša (str.145-151) hrvatskipdf 145 KB
Bruno Ribarić, Lidija Kozačinski, Bela Njari, Željka Cvrtila Fleck
Pregledni rad
 
Fleischqualität vom Rind aus Istrien (Istarsko govedo)  
Qualità di carne dei bovini istriani  
Kakvoća mesa istarskog goveda (str.152-156) hrvatskipdf 120 KB
Meat quality of Istrian cattle (str.178-183) engleskipdf 248 KB
mr. Nenad Cukon, Željka Cvrtila Fleck, Lidija Kozačinski, Bela Njari, Mario Bratulić
Stručni rad
 
Posjeta: 8.866 *