hrcak mascot   Srce   HID

Croatian journal of food science and technology,Vol. 4 No. 1
Datum izdavanja: srpanj 2012.

Objavljen na Hrčku: 19. 7. 2012.
Sadržaj Puni tekst
Antioxidant and antimicrobial activity of extracts obtained from rosemary (Rosmarinus officinalis) and vine (Vitis vinifera) leaves (str.1-8) engleskipdf 146 KB
Helena Abramovič, Petra Terpinc, Ivana Generalić, Danijela Skroza, Anja Klančnik, Višnja Katalinić, Sonja Smole Možina
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola (str.9-18) hrvatskipdf 163 KB
Influence of harvest time on the composition and quality of Rosinjola cultivar virgin olive oils (str.9-18) engleskipdf 163 KB
Karolina Brkić Bubola, Olivera Koprivnjak, Barbara Sladonja, Dubravka Škevin, Ivana Belobrajić
Izvorni znanstveni članak
 
Baking quality parameters of wheat in relation to endosperm storage proteins (str.19-25) engleskipdf 115 KB
Daniela Horvat, G. Drezner, Rezica Sudar, D. Magdić, Valentina Španić
Izvorni znanstveni članak
 
Influence of buckwheat and chestnut flour addition on properties of corn extrudates (str.26-33) engleskipdf 133 KB
A. Jozinović, D. Šubarić, Đurđica Ačkar, J. Babić, I. Klarić, Mirela Kopjar, Kristina Valek Lendić
Izvorni znanstveni članak
 
Determination of the controlling resistance to moisture transfer during drying (str.34-45) engleskipdf 680 KB
T. Jurendić
Izvorni znanstveni članak
 
Dietary intake of Croatian lactating women (str.46-53) engleskipdf 131 KB
Greta Krešić, Mihela Dujmović, Milena L. Mandić, Dinka Redžić
Izvorni znanstveni članak
 
Antioxidant activity of some (7-hydroxy-2-oxo-2H-chromen-4-yl) acetic acid derivatives (str.54-63) engleskipdf 165 KB
Maja Molnar, M. Čačić
Izvorni znanstveni članak
 
Content of certain food components in flesh and stones of the cornelian cherry (Cornus mas L.) genotypes (str.64-70) engleskipdf 113 KB
R. Vidrih, Ž. Čejić, J. Hribar
Izvorni znanstveni članak
 
Poliklorirani bifenili – toksičnost i rizici (str.71-80) hrvatskipdf 328 KB
Polychlorinated biphenyls – toxicity and risks (str.71-80) engleskipdf 328 KB
Ivana Kmetič, Teuta Murati, Kristina Kvakan, Martina Ivanjko, B. Šimić
Pregledni rad
 
Dietary exposure assessment of ß-lactam antibiotic residues in milk on Croatian market (str.81-84) engleskipdf 85 KB
Natalija Vragović, D. Bažulić, N. Zdolec
Stručni rad
 
Udruga TehnOS - Udruga bivših studenata i prijatelja Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (str.85-85) hrvatskipdf 343 KB
Alumni TehnOS – Association of former students and friends of the Faculty of Food Technology Osijek (str.85-85) engleskipdf 343 KB
Vijest  
Simunovic honored with Tung Award (str.86-86) engleskipdf 142 KB
Vijest  
BOOK REVIEW-Book: Hygienic design of food factories (str.87-87) engleskipdf 220 KB
Recenzija, Prikaz  
Obavijest o novoizdanoj knjizi TRENDOVI U PREHRANI (str.88-88) hrvatskipdf 96 KB
New book DIETARY TRENDS (str.88-88) engleskipdf 96 KB
Vijest  
Međunarodni znanstveno-stručni skup XIV. Ružičkini dani (str.89-89) hrvatskipdf 321 KB
International Scientific and Professional Conference 14th Ružička Days (str.89-89) engleskipdf 321 KB
Vijest  
IV. Kongres Hrvatskog toksikološkog društva s međunarodnim sudjelovanjem – CROTOX 2012 (str.90-90) hrvatskipdf 163 KB
4th Croatian Congress of Toxicology with international participation - CROTOX 2012 (str.90-90) engleskipdf 163 KB
Vijest  
Posjeta: 24.249 *