Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.08.2012.
  • Objavljen na Hrčku: 03.11.2012.

Sadržaj

Puni tekst

SADRŽAJ (str. 281-281)


Kazalo


Eterična ulja: utjecaj na tov brojlera, udio osnovnih dijelova u trupu i senzorna svojstva mesa (str. 312-315)

Brigita Hengl,, Marcela Šperanda, dr.h.c. Gordana Kralik, Mislav Đidara, mr. Tomislav Šperanda, Slobodan Lilić
Ostalo


Kontrola malahitnog zelenila u proizvodima akvakulture (str. 316-321)

Nina Bilandžić, Božica Solomun Kolanović prehr. tehnol., Ivana Varenina biotehnol.
Pregledni rad


Farming of mussels (Mytilus galloprovincialis) as safe food (str. 349-354)

Natalija Džafić, Tihana Fumić, Bela Njari
Pregledni rad


Mišljenje potrošača o utjecaju dobrobiti životinja pri klaoničkoj obradi na kvalitetu mesa (str. 328-332)

Davorin Mijatović, Tomislav Mikuš, Bela Njari, Željka Cvrtila Fleck, Lidija Kozačinski, Željka Mesić
Prethodno priopćenje


Postupak s klaoničkim nusproizvodima nakon obrade peradi (str. 333-338)

Mario Majhen, dr. med.vet., Tihana Fumić, dr. med.vet., Željka Cvrtila Fleck, Bela Njari
Stručni rad


Posjeta: 12.385 *