hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.50 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.50 No.4
Datum izdavanja: Prosinac 2000.

Objavljen na Hrčku: 05.12.2012.
Sadržaj Puni tekst
Proizvodnja i kakvoća Šuičkog sira (str.271-277) hrvatskipdf 1 MB
Production and quality of Šuica cheese (str.271-277)  
Boro Mioč, Vesna Pavić, Neven Antunac, Jasmina Lukač Havranek
Izvorni znanstveni članak
 
Metoda kvantitativne deskriptivne analize u senzorskoj procjeni jogurta (str.279-296) hrvatskipdf 2 MB
Quantitative descriptive analysis method in sensory evaluation of yoghurt (str.279-296)  
Nada Vahčić, Mirjana Hruškar, Ksenija Marković
Prethodno priopćenje
 
Hranidbena i terapeutska vrijednost kozjeg mlijeka (str.279-304) hrvatskipdf 1 MB
Nutritional and therapeutic properties of goat's milk (str.279-304)  
Neven Antunac, Dubravka Samaržija, Jasmina Lukač Havranek
Pregledni rad
 
Stanje, razvoj i budućnost mljekarstva Hrvatske (str.305-323) hrvatskipdf 3 MB
State of the art and future prospective of dairy sector in the Republic of Croatia (str.305-323)  
Jasmina Lukač Havranek, Petar Bosnić
Stručni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.333-340) hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
Održan 34. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem (str.341-341) hrvatskipdf 133 KB
Vijest  
Povodom 50-te obljetnice časopisa Mljekarstvo (str.342-344) hrvatskipdf 459 KB
Vijest  
Posjeta: 4.167 *