hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.49 No.1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.49 No.1
Datum izdavanja: Veljača 1999.

Objavljen na Hrčku: 05.12.2012.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj količine dodane kulture na preživljavanje probiotičkih bakterija u jogurtu (str.3-8)  
Effect of level of starter culture on viability of probiotic bacteria in yoghurts (str.3-8) engleskipdf 1 MB
Ljerka Gregurek
Izvorni znanstveni članak
 
Otkrivanje supkliničkog mastitisa na farmama s različitim brojem krava (str.9-14)  
Incidence of subclinical mastitis on the farms with various number of cows (str.9-14) engleskipdf 839 KB
Samir Kalit, Jasmina Lukač Havranek
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj sastava i zamrzavanja na stabilnost mliječnih deserata (str.15-26) hrvatskipdf 1 MB
Influence of composition and freezing process on stability of dairy desserts (str.15-26)  
Zoran Herceg, Vesna Hegedušić, Suzana Rimac
Izvorni znanstveni članak
 
Prebiotički supstrati i bakterije mliječne kiseline (str.27-46) hrvatskipdf 3 MB
Prebiotic substrates and lactic acid bacteria (str.27-46)  
Rajka Božanić, Ljubica Tratnik
Pregledni rad
 
Međunarodni standardi za ocjenjivanje mliječnih proizvoda (str.47-50) hrvatskipdf 671 KB
(str.47-50)  
France Kervina, Vanja Habjan Penca, Bogdan Perko
Stručni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.51-60) hrvatskipdf 2 MB
Vijest  
IDF REMCAT metoda za određivanje jačine sirila (str.61-63) hrvatskipdf 416 KB
(str.61-63)  
Ljerka Gregurek
Stručni rad
 
Certificiran sustav kvalitete prema normama ISO 9001 (str.64-64) hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
Sirela d.d. Bjelovar smanjila emisiju otpadnih voda (str.65-65) hrvatskipdf 199 KB
Vijest  
IN MEMORIAM - prof.dr.sc. Josip Živković (str.66-66) hrvatskipdf 326 KB
In memoriam, Nekrolog  
Posjeta: 3.510 *