hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.48 No.1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.48 No.1
Datum izdavanja: Siječanj 1998.

Objavljen na Hrčku: 07.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Mogućnost uklapanja proteina od ultrafiltrirane slatke sirutke u svježi sir (str.3-14) hrvatskipdf 2 MB
Possibility of the ultrafiltered sweet whey protein incorporation into fresh cheese (str.3-14)  
Ljubica Tratnik, Rajka Božanić, Gordana Benković, Drago Šubarić
Izvorni znanstveni članak
 
Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova - optimizacija putem Simpleks metode (str.15-26) hrvatskipdf 1 MB
Determination of total solids in yogurt by microwave heating - optimization via the simplex method (str.15-26)  
Nada Vahčić, Natalija Uršulin-Trstenjak, Mirjana Hruškar
Izvorni znanstveni članak
 
Preživljavanje Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium spp. tijekom skladištenja fermentiranog mlijeka (str.27-36)  
The survival of Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. during the storage of fermented milk (str.27-36) engleskipdf 1 MB
Irena Rogelj, Andreja Miklič-Anderlič, Bojana Bogovič-Matijašić
Izvorni znanstveni članak
 
Codex Alimentarius - značenje i važnost (str.37-46) hrvatskipdf 2 MB
Meaning and significance of the Codex Alimentarius (str.37-46)  
Jasmina Lukač-Havranek
Pregledni rad
 
Proizvodnja i potrošnja fermentiranih mliječnih proizvoda u Hrvatskoj (str.47-50) hrvatskipdf 655 KB
Wholesomeness, nutritional and market value of liquid fermented dairy products (str.47-50)  
Luka Kovačić, Ankica Senta
Stručni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.51-54) hrvatskipdf 723 KB
Vijest  
Posjeta: 2.524 *