hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.47 No.3

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.47 No.3
Datum izdavanja: Rujan 1997.

Objavljen na Hrčku: 09.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Ekonomska obilježja proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda na odabranim gospodarstvima općine Koprivnica (str.167-176) hrvatskipdf 2 MB
Economic characteristics of milk and dairy production of selected Koprivnica municipality farms (str.167-176)  
Zoran Grgić, Kristina Svržnjak
Izvorni znanstveni članak
 
Nalaz štetnih tvari u mliječnim proizvodima (str.177-182) hrvatskipdf 960 KB
The evidence of contaminants in dairy products (str.177-182)  
Mirza Hadžiosmanović
Izvorni znanstveni članak
 
Somatske stanice i njihov utjecaj na kakvoću i preradu mlijeka (str.183-193) hrvatskipdf 2 MB
Somatic cells and their influence on milk quality and processing (str.183-193)  
Neven Antunac, Jasmina Lukač-Havranek, Dubravka Samaržija
Stručni rad
 
Diplomski radovi obranjeni na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u Zavodu za mljekarstvo (str.194-194) hrvatskipdf 138 KB
Vijest  
Proizvodnja svježeg sira Schulenburgovim postupkom (str.195-199) hrvatskipdf 609 KB
Production of fresh cheese according to Schulenburg procedure (str.195-199)  
Marin Cindrić
Stručni rad
 
Antitumorsko djelovanje fermentiranih mliječnih proizvoda (str.201-207) hrvatskipdf 1 MB
Anticarcinogenic activity of fermented dairy products (str.201-207)  
Marija Strnad, Vladimir Babuš
Stručni rad
 
Značaj patogenih mikroorganizama u sirovom mlijeku (str.208-238) hrvatskipdf 5 MB
Stručni rad  
In Memoriam: mr.sc. Milan Devčić (str.241-241) hrvatskipdf 154 KB
In memoriam, Nekrolog  
85 godina mljekarstva u Zagrebu (str.243-244) hrvatskipdf 213 KB
M. Vuković
Vijest
 
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
Posjeta: 4.269 *