hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.46 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.46 No.4
Datum izdavanja: Prosinac 1996.

Objavljen na Hrčku: 10.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja (str.239-250) hrvatskipdf 2 MB
The influence of sterilized goats and cow's milk on yoghurt quality during storage (str.239-250)  
Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Olivera Marić
Izvorni znanstveni članak
 
Probiotici i fermentirano mlijeko: profilaktički i terapijski učinci kod proljeva djece (str.251-263) hrvatskipdf 2 MB
Probiotic and fermented milk: prophylactic and therapeutic effects in childhood diarrhoea (str.251-263)  
Zvonko Jurčić, Vlado Oberiter
Izvorni znanstveni članak
 
32. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka (str.264-264) hrvatskipdf 148 KB
Vijest  
Prehrambene, zdravstvene i tehnološke značajke fermentiranih proizvoda (str.265-273) hrvatskipdf 1 MB
Nutritional, sanitary and technological properties of fermented products (str.265-273)  
Jasmina Lukač Havranek, Dubravka Samaržija
Pregledni rad
 
Promocija knjige - sveučilišnog udžbenika "Kontrola i ocjenjivanje kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda" (str.274-274) hrvatskipdf 168 KB
Vijest  
Proizvodnja i kakvoća mlijeka i mliječnih proizvoda u uvjetima ratnog okruženja (str.275-284) hrvatskipdf 2 MB
Production and quality of milk and dairy products under conditions of war surrounding (str.275-284)  
Zlatan Sarić, Fehim Sabljica, Suad Habeš, Elvira Ribić
Stručni rad
 
Prehrambena i biološka vrijednost fermentiranih mliječnih proizvoda (str.285-290) hrvatskipdf 872 KB
Nutritional and biological value of cultured dairy food products (str.285-290)  
Antoinette Kaić-Rak, Katica Antonić-Degač
Stručni rad
 
Mikroflora u probavnom sustavu djece (str.291-296) hrvatskipdf 919 KB
Microflora of the neonatal and infant gut (str.291-296)  
Josip Grgurić, Mirjana Percl, Sanja Kolaček, Vlasta Bačić
Stručni rad
 
Značaj patogenih mikroorganizama u sirovom mlijeku - Echerichia coli (str.297-308) hrvatskipdf 2 MB
Stručni rad  
Prikazi iz stručne literature (str.309-330) hrvatskipdf 4 MB
Vijest  
Kazalo 1996. (str.311-312) hrvatskipdf 346 KB
Kazalo  
Posjeta: 4.892 *