hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.45 No.1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.45 No.1
Datum izdavanja: Veljača 1995.

Objavljen na Hrčku: 11.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Prikazi iz stručne literature (str.1-20) hrvatskipdf 2 MB
Vijest  
Primjerenost automatske epifluorescentne mikroskopije za određivanje bakteriološke kakvoće sirovog mlijeka (str.3-9) hrvatskipdf 870 KB
Study of automated epifluorescent microscopy for evaluation of raw milk bacteriological quality (str.3-9)  
Slavica Golc Teger
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana 3^2 (str.11-17) hrvatskipdf 887 KB
Effect of storage duration and temperature on lactose content in yogurt using Yates algorithm in interpretation of factorial design 3^2 (str.11-17)  
Nada Vahčić, Mirjana Hruškar, Milana Ritz
Izvorni znanstveni članak
 
Autohtoni sirevi Hrvatske (str.19-37) hrvatskipdf 3 MB
Croatian autochthonous cheeses (str.19-37)  
Jasmina Lukač Havranek
Pregledni rad
 
Definicija i razlikovanje metoda toplinske obrade mlijeka (str.39-45) hrvatskipdf 742 KB
Ljerka Kršev
Stručni rad
 
Prirođeni antimikrobiološki agensi mlijeka - nova otkrića (str.47-72) hrvatskipdf 4 MB
Vijest  
lAAS - International Association of Agricultural Students (str.73-74) hrvatskipdf 305 KB
Vijest  
Posjeta: 4.394 *