hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.44 No.3

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.44 No.3
Datum izdavanja: Kolovoz 1994.

Objavljen na Hrčku: 15.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu (str.167-178) hrvatskipdf 1 MB
Effect of storage duration and temperature on lactose content in yogurt (str.167-178)  
Nada Vahčić, Mirjana Hruškar, Milana Ritz, Vera Vojnović
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja mlijeka kao mjesto ulaganja ostatka prihoda iz drugih poljoprivrednih djelatnosti (str.179-187) hrvatskipdf 1 MB
Investing the gross margin from various agricultural activities in milk production (str.179-187)  
Marija Đikić, Ivan Jurić, Ante Kolega, Nikola Capan, Zvonko Robić
Izvorni znanstveni članak
 
Kemijska bakteriološka i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke (str.189-196)  
Chemical, bacteriological and sensory quality indices of whey-fruit drinks (str.189-196) engleskipdf 1 MB
Svetlana Jarc, Klara Pfeifer, Mirza Hadžiosmanović
Izvorni znanstveni članak
 
Genetic Polymorphism of Milk Proteins (str.197-217) engleskipdf 3 MB
E. Jakob
Pregledni rad
 
IDF - Specijalno izdanje broj 9402 (str.218-224) hrvatskipdf 755 KB
Vijest  
Mikrofiltracija sirutke hrvatskipdf 873 KB
Whey microfiltration  
Anica Borović, Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak
 
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 3 MB
Stručni rad  
Posjeta: 2.339 *