Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 17.08.1994.
  • Objavljen na Hrčku: 15.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Effect of storage duration and temperature on lactose content in yogurt (str. 167-178)

Nada Vahčić, Mirjana Hruškar, Milana Ritz, Vera Vojnović
Izvorni znanstveni članak


Investing the gross margin from various agricultural activities in milk production (str. 179-187)

Marija Đikić, Ivan Jurić, Ante Kolega, Nikola Capan, Zvonko Robić
Izvorni znanstveni članak


Chemical, bacteriological and sensory quality indices of whey-fruit drinks (str. 189-196)

Svetlana Jarc, Klara Pfeifer, Mirza Hadžiosmanović
Izvorni znanstveni članak


Genetic Polymorphism of Milk Proteins (str. 197-217)

E. Jakob
Pregledni rad


IDF - Specijalno izdanje broj 9402 (str. 218-224)


Vijest


Whey microfiltration (str. 0-0)

Anica Borović, Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak


Prikazi iz stručne literature (str. 0-0)


Stručni rad


Posjeta: 7.849 *