Sadržaj |
Puni tekst |
Antimikrobna aktivnost Lactobacillus acidophilus
(str.95-106)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
Antimicrobial activity of Lactobacillus acidophilus
(str.95-106)
|
|
Jagoda Šušković, Maša Krobot, Milena Mehak, S. Matošić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj kiselosti miijeka na senzorska svojstva ementalskog sira
(str.107-110)
|
hrvatskipdf 624 KB
|
Influence of milk acidity on sensory characteristics of Emmental cheese
(str.107-110)
|
|
Lj. Jakelj, Klara Pfeifer
Izvorni znanstveni članak
|
|
Značaj udjela mlijeka i mliječnih proizvoda u strukturi prehrane industrijskih radnika
(str.111-121)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
The importance of milk and dairy products in the structure of workers' nutrition
(str.111-121)
|
|
Slavica Sirovatka, Nada Jurković
Izvorni znanstveni članak
|
|
Probiotsko djelovanje Bifidobacterium vrsta
(str.123-132)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Probiotic effect of Bifidobacteria species
(str.123-132)
|
|
Mira Malija, Ljerka Kršev
Pregledni rad
|
|
Oksido-redukcijski potencijal mlijeka i mliječnih proizvoda
(str.133-142)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Oxidation-reduction potential of milk and milk products
(str.133-142)
|
|
Angelina Palić, Željka Dikanović-Lučan
Pregledni rad
|
|
Osiguranje i upravljanje kvalitetom
(str.143-151)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Assurance and quality management
(str.143-151)
|
|
Ljerka Kršev
Pregledni rad
|
|
Potrošačka ocjena prihvatljivosti komercijalnog jogurta primjenom hedonističke skale
(str.153-159)
|
hrvatskipdf 811 KB
|
Consumers' acceptability of commercial plain yogurt using hedonic scale
(str.153-159)
|
|
Nada Vahčić, Milana Ritz, Vera Vojnović, Mirjana Hruškar
Stručni rad
|
|
Propisi EZ o kvaliteti mlijeka
(str.161-163)
|
hrvatskipdf 449 KB
|
Ordinance of EC concerning milk quality
(str.161-163)
|
|
F. Kervina, B. Perko, Irena Rogelj
Stručni rad
|
|
Nove publikacije IDF
(str.164-170)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Vijest
|
|
Prikazi iz stručne literature
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Vijest
|
|