hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.43 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.43 No.4
Datum izdavanja: Prosinac 1993.

Objavljen na Hrčku: 17.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Kvaliteta i trajnost fermentiranog mliječnog proizvoda: uloga mljekarske kulture mikroorganizama (str.267-276) hrvatskipdf 1017 KB
Quality and fermented products permanence of shelf-life: role of microbiological starter culture (str.267-276)  
Anica Borović, R. Vučemilović, Ljerka Kršev, Ljubica Tratnik
Prethodno priopćenje
 
Utjecaj stabilizatora na viskoznost trajnog mliječnog proizvoda (str.277-290) hrvatskipdf 1 MB
The influence of stabilizers on the viscosity of dairy products (str.277-290)  
Irena Landeka, Anica Borović, Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja svježeg sira od ultrafiltriranog rekonstituiranog punomasnog mlijeka (str.291-300) hrvatskipdf 1 MB
Preparation of fresh cheese using ultrafiltered reconstituted whole milk (str.291-300)  
Ljubica Tratnik, Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj kiselosti na trajnost topljenog sira (str.301-320) hrvatskipdf 2 MB
Effect of acidity on stability of processed cheese (str.301-320)  
Josip Prohaska
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj sastava salamure na kvalitetu sira "a la mozzarella" (str.321-325) hrvatskipdf 672 KB
Influence of salt content in brine on the quality of "a la mozzarella" cheese (str.321-325)  
Karlo Mikačić
Izvorni znanstveni članak
 
Informacije Međunarodne mljekarske federacije FIL/IDF (str.327-334) hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
Kazalo 1993 (str.337-339) hrvatskipdf 366 KB
Kazalo  
In memoriam - Marijan Batur (str.340-340) hrvatskipdf 124 KB
In memoriam, Nekrolog  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 3 MB
Vijest  
Posjeta: 2.808 *