Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.12.1993.
  • Objavljen na Hrčku: 17.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Quality and fermented products permanence of shelf-life: role of microbiological starter culture (str. 267-276)

Anica Borović, R. Vučemilović, Ljerka Kršev, Ljubica Tratnik
Prethodno priopćenje


The influence of stabilizers on the viscosity of dairy products (str. 277-290)

Irena Landeka, Anica Borović, Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak


Preparation of fresh cheese using ultrafiltered reconstituted whole milk (str. 291-300)

Ljubica Tratnik, Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak


Effect of acidity on stability of processed cheese (str. 301-320)

Josip Prohaska
Izvorni znanstveni članak


Influence of salt content in brine on the quality of "a la mozzarella" cheese (str. 321-325)

Karlo Mikačić
Izvorni znanstveni članak


Kazalo 1993 (str. 337-339)


Kazalo


In memoriam - Marijan Batur (str. 340-340)


In memoriam, Nekrolog, Obituarij


Prikazi iz stručne literature (str. 0-0)


Vijest


Posjeta: 9.734 *