hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.42 No.1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.42 No.1
Datum izdavanja: Siječanj 1992.

Objavljen na Hrčku: 18.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj povećane količine proteina u mlijeku na rast i aktivnost kulture za proizvodnju jogurta (str.3-13) hrvatskipdf 1 MB
Influence of higher proteins concentration in milk on growth and activity of yoghurt starter cultures (str.3-13)  
Ljerka Kršev, Anica Borović
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj zagrijavanja mlijeka na konzistenciju jogurta (str.15-22) hrvatskipdf 1 MB
Influence of milk heating intensity on consistency of yoghurt (str.15-22)  
Ivica Denona
Izvorni znanstveni članak
 
Bakterije mlječne kiseline roda Streptococcus kao čiste kulture u proizvodnji sira "Podravca" (str.23-39) hrvatskipdf 2 MB
Lactic-acid bacteria of genus Streptococcus as starter cultures in production of "Podravec" cheese (str.23-39)  
Vlasta Polović
Izvorni znanstveni članak
 
Određivanje sorbinske kiseline u siru (str.41-52) hrvatskipdf 1 MB
Determination of sorbic acid in cheese (str.41-52)  
Ljubica Stojak, Milica Gačić, Ljerka Lešić
Izvorni znanstveni članak
 
Senzorska procjena desertnih mliječnih proizvoda (str.53-60) hrvatskipdf 1014 KB
Sensory evaluation of dessert milk products (str.53-60)  
Milana Ritz, Vera Vojnović, Nada Vahčić, Stjepan Mahnet
Izvorni znanstveni članak
 
Mliječni proizvodi sa smanjenom količinom kolesterola (str.61-68) hrvatskipdf 1 MB
Low-cholesterol dairy foods (str.61-68)  
Ivica Vujičić, Mirjana Vulić, T. Könyves
Pregledni rad
 
Informacije Međunarodne mljekarske organizacije FIL-IDF (str.69-88) hrvatskipdf 3 MB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 654 KB
Vijest  
Posjeta: 2.668 *