hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.42 No.3

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.42 No.3
Datum izdavanja: Rujan 1992.

Objavljen na Hrčku: 21.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj bakteriološke kakvoće mlijeka na trajnost pasteriziranog mlijeka (str.183-190) hrvatskipdf 1 MB
The influence of microbiological quality of raw milk on the keeping quality of pasteurized milk (str.183-190)  
Ljerka Kršev, Ljubica Tratnik, Irena Pirjavec, Anica Borović
Izvorni znanstveni članak
 
Kolebanja sastava mlijeka u Mljekarskoj industriji "Zdenka" - utjecaj na randman i kvalitetu sira Ementalca (str.191-201) hrvatskipdf 2 MB
Variations in the composition of milk in dairy industry "Zdenka" - the influence on yield and quality of Emmenthal cheese (str.191-201)  
Đuro Veselinović
Izvorni znanstveni članak
 
Sadržaj nekih organskih kiselina tijekom zrenja sira (str.203-213)  
Contents of some organic acids during cheese ripening (str.203-213)  
Gehalt Einiger Organischen Säuren Während Der Käsereifung (str.203-213) njemačkipdf 1 MB
Matilda Grüner, Marija Horvatić
Izvorni znanstveni članak
 
Mikrobiološka kakvoća mliječnih proizvoda iz individualnog sektora proizvodnje na zagrebačkom tržištu (str.215-219) hrvatskipdf 808 KB
Microbiological quality of home-made milk products sold on the market of Zagreb (str.215-219)  
Josip Živković, Mirza Hadžiosmanović, Velibor Grbeša
Prethodno priopćenje
 
Modifikacija kravljeg mlijeka pri proizvodnji mliječne hrane za dojenčad (str.221-231) hrvatskipdf 2 MB
(str.221-231)  
Ljubica Tratnik
Pregledni rad
 
Higijensko značenje i postupci izolacije Staphylococcus aureus iz namirnica (str.233-237) hrvatskipdf 814 KB
Hygienic importance and procedures of Staphylococcus aureus isolation from food (str.233-237)  
Mirza Hadžiosmanović, Josip Živković, Branimir Mioković, Darinka Pranjić
Pregledni rad
 
Biosinteza i sekrecija mliječnih proteina (str.239-248) hrvatskipdf 1 MB
Biosynthesis and secretion of milk proteins (str.239-248)  
Zdravko Barać
Pregledni rad
 
Informacije Međunarodne mljekarske organizacije FIL-IDF (str.249-263) hrvatskipdf 2 MB
Vijest  
Zagrebački velesajam i Večernji list ocjenjivali su i odabrali "Proizvode za Europu" (str.263-263) hrvatskipdf 102 KB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
Posjeta: 3.622 *