hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.41 No.1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.41 No.1
Datum izdavanja: Siječanj 1991.

Objavljen na Hrčku: 25.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Varijacije količine suhe tvari bez masti, bjelančevina i laktoze u pasteriziranom mlijeku zagrebačkog tržišta (str.3-6) hrvatskipdf 606 KB
Variation in solids-non-fat, protein and lactose contents of pasteurized milk from Zagreb outles (str.3-6)  
Neven Antunac, Silvija Miletić
Izvorni znanstveni članak
 
Tounjski sir - autohtoni proizvod Hrvatske (str.7-18) hrvatskipdf 2 MB
Tounj cheese - autochthonous product of Croatia (str.7-18)  
Jasmina Lukač-Havranek
Izvorni znanstveni članak
 
Kvaliteta UHT steriliziranog mlijeka u odnosu na sirovo i pasterizirano mlijeko (str.19-26) hrvatskipdf 1 MB
Quality of UHT sterilized milk in relation to raw and pasteurized milk (str.19-26)  
Anka Popović-Vranješ, Krunoslav Križan, Ghassan Altabari, Fatima Stambolić, Radenka Jovanović
Stručni rad
 
Skupština Udruženja mljekarskih radnika Republike Hrvatske (str.27-28) hrvatskipdf 316 KB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 677 KB
Vijest  
Posjeta: 2.387 *