hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.41 No.9

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.41 No.9
Datum izdavanja: Rujan 1991.

Objavljen na Hrčku: 29.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj načina dodavanja spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka" (str.227-234) hrvatskipdf 1 MB
Influence of Penicillium candidum spores addition way on soft goats cheese "Blanka" properties (str.227-234)  
Dubravko Škorput
Izvorni znanstveni članak
 
Komparacija metoda određivanja prisutnosti Salmonella vrsta u uzorcima mlijeka u prahu (str.235-238) hrvatskipdf 674 KB
Comparison of detection methods indicating presence of genus Salmonella in dry skim milk samples (str.235-238)  
Branka Magdalenić
Prethodno priopćenje
 
Faktori koji određuju održivost kvalitete i vijek trajanja mliječnih proizvoda (str.239-244) hrvatskipdf 1 MB
Factors determining the keeping quality and the shelf-life of dairy products (str.239-244)  
Jamina Lukač, Poul Ronkilde Poulsen
Stručni rad
 
Radioaktivna kontaminacija mlijeka i radiološka zaštita (str.245-252) hrvatskipdf 1 MB
Radioactive milk contamination and radiological protection (str.245-252)  
Marin Cindrić
Pregledni rad
 
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 726 KB
Vijest  
Posjeta: 2.213 *