hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.41 No.11

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.41 No.11
Datum izdavanja: Studeni 1991.

Objavljen na Hrčku: 30.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj retentata mlijeka na randman i sastav sira feta (str.283-296) hrvatskipdf 2 MB
Influence of milk retentate used for feta cheesemaking on cheese yield and composition (str.283-296)  
Marija Šćuric
Izvorni znanstveni članak
 
Polimorfizam proteina mlijeka u odnosu na proizvodnju i sastav mlijeka (str.297-302) hrvatskipdf 1 MB
Milk proteins polymorphism as regards milk production and composition (str.297-302)  
Neven Antunac, Jasmina Lukač-Havranek, Ino Čurik, Dubravka Samaržija
Pregledni rad
 
Utjecaj genetskih varijanti kapa kazeina na koagulacijska svojstva mlijeka (str.303-307) hrvatskipdf 758 KB
Influence of genetic variants of kappa casein on rheological milk properties (str.303-307)  
Snoj A., Međugorac I., Irena Rogelj, Dovč P., Graml R.
Izvorni znanstveni članak
 
Mljekare Hrvatske (str.310-310) hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 679 KB
Vijest  
Posjeta: 1.438 *