hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.35 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.35 No.4
Datum izdavanja: Travanj 1985.

Objavljen na Hrčku: 30.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj postotka masti i načina zrenja na dinamiku mikroflore bijelog sira izrađenog sa polivalentnom kulturom (str.99-106) hrvatskipdf 926 KB
Effect of the fat percentage and the type of ripening on the microflora dynamics of white cheese made with polyvalent culture (str.99-106)  
Marija Šutić, Dragojlo Obradović, Živana Pavlović, Leposava Marinković, Vera Birovljev
Izvorni znanstveni članak
 
Mogućnosti izrade dijetnih topljenih sireva (str.107-112) hrvatskipdf 861 KB
Possibilities of the dietetic processed cheeses production (str.107-112)  
Bogdan Perko
Izvorni znanstveni članak
 
Osnovne karakteristike ambalažnih materijala i ambalaže za pakovanje konzumnog mlijeka (str.113-119) hrvatskipdf 1 MB
Basic characteristics of the packaging materials and fluid-milk package (str.113-119)  
Milivoje Curaković, Vera Lazić, Ivan Vujković
Stručni rad
 
Izvodi iz stručne literature (str.120-121) hrvatskipdf 336 KB
Vijest  
Održan XXIII. seminar za mljekarsku industriju (str.122-124) hrvatskipdf 451 KB
Vijest  
Posjeta: 3.230 *