hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.35 No.5

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.35 No.5
Datum izdavanja: Svibanj 1985.

Objavljen na Hrčku: 31.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Mikotoksini iz edamskog sira i njihova toksičnost (str.131-137) hrvatskipdf 812 KB
The mycotoxins from edam-cheese and their toxicity (str.131-137)  
Marija Škrinjar, Radivoj Žakula
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja jednostaničnih proteina s pomoću kvasca Kluyveromyces fragilis na sirutci (str.138-145) hrvatskipdf 907 KB
Production of single-cell proteins by yeast Kluyveromyces fragilis on whey (str.138-145)  
Slobodan Grba, Vesna Stehlik-Tomas
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj termičkog tretmana na promjene laktoze i organoleptičkih svojstava kratkotrajno steriliziranog mlijeka (str.146-150) hrvatskipdf 780 KB
The influence of the UHT-treatment on lactose transformation and organoleptic characteristics of the UHT-sterilized milk (str.146-150)  
Gordana Niketić
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.151-152) hrvatskipdf 315 KB
Vijest  
X. susreti mljekarskih radnika SR Hrvatske (str.153-155) hrvatskipdf 361 KB
Vijest  
Posjeta: 1.390 *