hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.35 No.6

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.35 No.6
Datum izdavanja: Lipanj 1985.

Objavljen na Hrčku: 31.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj različitih emulgatora na kvalitetu topljenog sira u "Mlekoproduktu" Zrenjanin (str.163-176) hrvatskipdf 2 MB
Effect of different emulsifying agents on processed cheese quality in "Mlekoprodukt" Zrenjanin (str.163-176)  
Marijana Carić, Dragoljub Gavarić, Spasenija Milanović, Ljiljana Kulić, Živanko Radovančev
Izvorni znanstveni članak
 
Sadržaj laktoze kao indikator dodane vode u mlijeku (str.177-182) hrvatskipdf 791 KB
The lactose content as indicator of extraneous water in milk (str.177-182)  
Slavica Golc-Teger
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.183-185) hrvatskipdf 424 KB
Vijest  
Posjeta: 1.711 *