hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol. 35 No. 6

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 35 No. 6
Datum izdavanja: lipanj 1985.

Objavljen na Hrčku: 31. 1. 2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj različitih emulgatora na kvalitetu topljenog sira u "Mlekoproduktu" Zrenjanin (str.163-176) hrvatskipdf 2 MB
Effect of different emulsifying agents on processed cheese quality in "Mlekoprodukt" Zrenjanin (str.163-176)  
Marijana Carić, Dragoljub Gavarić, Spasenija Milanović, Ljiljana Kulić, Živanko Radovančev
Izvorni znanstveni članak
 
Sadržaj laktoze kao indikator dodane vode u mlijeku (str.177-182) hrvatskipdf 791 KB
The lactose content as indicator of extraneous water in milk (str.177-182)  
Slavica Golc-Teger
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.183-185) hrvatskipdf 424 KB
Vijest  
Posjeta: 1.846 *