|
Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Datum izdavanja: prosinca 1985.
Objavljen na Hrčku: 4. 2. 2013.
Sadržaj |
Puni tekst |
Korištenje sireva proizvedenih procesima ultrafiltracije za izradu topljenih sireva
(str.355-361)
|
hrvatskipdf 1002 KB
|
Usage of cheeses produced by ultrafiltration in processed cheeses manufacture
(str.355-361)
|
|
Mihailo Ostojić, Jelisaveta Manić
Stručni rad
|
|
Priprema fermentiranih proizvoda namijenjenih zamrzavanju primjenom različitih stabilizatora
(str.362-366)
|
hrvatskipdf 695 KB
|
Preparation of fermented products intended for freezing by usage of different stabilizers
(str.362-366)
|
|
Olivera Marić, Ljerka Kršev, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak
|
|
Trovanje sladoledom uzrokovano sa Salmonella typhimurium
(str.367-370)
|
hrvatskipdf 670 KB
|
Poisoning by Salmonella typhimurium caused ice cream
(str.367-370)
|
|
Vjekoslav Bakašun, Bernarda Ćorić, Šime Bokan, Goran Gržančić, Biserka Jelenović
Stručni rad
|
|
Ocjenjivanje kvalitete industrijskih prehrambenih proizvoda u okviru 25. međunarodnog sajma prehrambene industrije u Zagrebu
(str.371-372)
|
hrvatskipdf 228 KB
|
Josip Pavlek
Vijest
|
|
Izvodi iz stručne literature
(str.373-373)
|
hrvatskipdf 140 KB
|
Vijest
|
|
Vijesti iz mljekarstva
(str.374-375)
|
hrvatskipdf 220 KB
|
Vijest
|
|
In memoriam - Đorđe Vujić, dipl. ing.
(str.376-376)
|
hrvatskipdf 145 KB
|
In memoriam, Nekrolog, Obituarij
|
|
Kazalo 1985
(str.377-379)
|
hrvatskipdf 339 KB
|
Kazalo
|
|
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|