hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.35 No.12

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.35 No.12
Datum izdavanja: Prosinac 1985.

Objavljen na Hrčku: 04.02.2013.
Sadržaj Puni tekst
Korištenje sireva proizvedenih procesima ultrafiltracije za izradu topljenih sireva (str.355-361) hrvatskipdf 1002 KB
Usage of cheeses produced by ultrafiltration in processed cheeses manufacture (str.355-361)  
Mihailo Ostojić, Jelisaveta Manić
Stručni rad
 
Priprema fermentiranih proizvoda namijenjenih zamrzavanju primjenom različitih stabilizatora (str.362-366) hrvatskipdf 695 KB
Preparation of fermented products intended for freezing by usage of different stabilizers (str.362-366)  
Olivera Marić, Ljerka Kršev, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak
 
Trovanje sladoledom uzrokovano sa Salmonella typhimurium (str.367-370) hrvatskipdf 670 KB
Poisoning by Salmonella typhimurium caused ice cream (str.367-370)  
Vjekoslav Bakašun, Bernarda Ćorić, Šime Bokan, Goran Gržančić, Biserka Jelenović
Stručni rad
 
Ocjenjivanje kvalitete industrijskih prehrambenih proizvoda u okviru 25. međunarodnog sajma prehrambene industrije u Zagrebu (str.371-372) hrvatskipdf 228 KB
Josip Pavlek
Vijest
 
Izvodi iz stručne literature (str.373-373) hrvatskipdf 140 KB
Vijest  
Vijesti iz mljekarstva (str.374-375) hrvatskipdf 220 KB
Vijest  
In memoriam - Đorđe Vujić, dipl. ing. (str.376-376) hrvatskipdf 145 KB
In memoriam, Nekrolog  
Kazalo 1985 (str.377-379) hrvatskipdf 339 KB
Kazalo  
Posjeta: 1.864 *