hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.40 No.3

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.40 No.3
Datum izdavanja: Ožujak 1990.

Objavljen na Hrčku: 05.02.2013.
Sadržaj Puni tekst
Određivanje bezmasne suhe tvari sirutke pomoću točke ledišta regresijom (str.59-62) hrvatskipdf 444 KB
Estimation of solids-non-fat content of whey by means of freezing point using regression (str.59-62)  
Silva Mišanović
Stručni rad
 
Vrednovanje sirovog mlijeka prema sadržaju proteina, masti i njegove zagađenosti (str.63-70) hrvatskipdf 1 MB
Raw milk evaluation according to protein and fat content and its contamination (str.63-70)  
Božidar Maslovarić, V. Kunc
Izvorni znanstveni članak
 
Metode kontrole kvalitete mlijeka i mliječnih proizvoda (str.71-75) hrvatskipdf 662 KB
Method of milk quality control and of the milk products (str.71-75)  
Mirko Filajdić, Milana Ritz, Nada Vahčić
Stručni rad
 
XXVIII. simpozij mljekarske industrije (str.76-76) hrvatskipdf 163 KB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 690 KB
Vijest  
Posjeta: 3.105 *