hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.40 No.5

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.40 No.5
Datum izdavanja: Svibanj 1990.

Objavljen na Hrčku: 06.02.2013.
Sadržaj Puni tekst
Organske kiseline kao mogući parametri kvalitete parmezana (str.115-122) hrvatskipdf 1 MB
Organic acids as possible parameters for determination of quality for parmesan cheese (str.155-122)  
Bogdan Perko, Vanja Habjan-Penca, Karmen Godič
Izvorni znanstveni članak
 
Izosan-G u dezinfekciji uređaja za strojnu mužnju krava (str.123-128) hrvatskipdf 764 KB
Izosan-G in disinfection of milking machines (str.123-128)  
Vera Katić, Lazar Stojanović
Stručni rad
 
Dinamika sadržaja ukupnog i topivog dušika, odnosno koeficijenta zrelosti bijenog sira u toku zrenja i čuvanja u salamuri (str.129-133) hrvatskipdf 683 KB
Variation in contents of total and soluble nitrogen i e. coefficient of ripeness in beaten cheese during ripening and keeping in brine (str.129-133)  
Ljubica Slaveska, Ljerka Kršev, R. Slaveska, B. Petkovska
Izvorni znanstveni članak
 
XV. jubilarni susreti mljekarskih radnika Hrvatske, Rabac '90. (str.134-137) hrvatskipdf 510 KB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 689 KB
Vijest  
Posjeta: 2.098 *